Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Már nem bírom elviselni hogy...

Már nem bírom elviselni hogy az emberek ok nélkül lekezelőek velem és bánatnak szavakkal nagyon csúnyán, ha vissza szólok meg még én vagyok a rossz, ez miatt már sehova nincs kedvem menni, suliba se, dolgozni se, mit tegyek? 18/L

Figyelt kérdés

Nekem nem lehet semmihez szavam mert rögtön lekussoltatnak.

Pedig aranyos lány vagyok, adok magamra, igényesen öltözök, sminkelek, alakom is jó, nem vagyok csúnya se. Nem nézek le senkit, próbálok mindig segítőkész és barátságos lenni.

Ismerkedni se akarnak élőben velem csak a neten. Pedig élőben se vagyok csúnya meg bunkó sem.

Egyedül csak az idősebb pasik 30+ akarnak élőben rám hajtani és ez zavar.

2023. febr. 26. 10:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
60%

A mai világban nem érdemes segítőkésznek, barátságosnak lenni, mert csak kihasználják az embert. Kell, hogy távolságot tarts velük szemben. ne zavarjon, ha visszaszólsz 1-1 nem kívánatos embernek.

A visszaszólás lehet annyi, hogy pl.: "Köszönöm, átgondolom, amit mondtál"; "Köszönöm a bókot"; "Ez igazán jól esett, de ez inkább csak téged jellemez". Tehát olyan szöveget válaszolni, ami visszacsaapódik rá:).

2023. febr. 26. 10:10
 2/27 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar vissza szólok én bárkinek. Nem vagyok az a jó kislány fajta:)
2023. febr. 26. 10:11
 3/27 A kérdező kommentje:
Meg mondják azt is hogy fogyatékos vagyok meg szarházi és senki.
2023. febr. 26. 10:12
 4/27 A kérdező kommentje:
1/ jókat írsz, köszi a választ.
2023. febr. 26. 10:12
 5/27 anonim ***** válasza:
96%

Ha mindenhol bántanak, tán nem az egész világgal van a probléma...

"Nem vagyok az a jó kislány fajta"

Általában ezt azok használják akiknek nagy a pofájuk, aztán pislognak hogy senki nem bírja őket.

2023. febr. 26. 10:22
 6/27 anonim ***** válasza:
85%
Nem mindegy, hogy rólad mondják, hogy aranyos, segítőkész, barátságos vagy, vagy pedig te mondod magadról.
2023. febr. 26. 10:24
 7/27 A kérdező kommentje:
Sokszor már sírok ha nem látják mert annyira gonoszak velem.
2023. febr. 26. 10:25
 8/27 anonim ***** válasza:
41%
Aranyos segítőkész és barátságos embereket nem utál mindenki. Egykét ember még lehet ok nélkül szemétkedős, de ha senki nem bír, veled van a hiba.
2023. febr. 26. 10:27
 9/27 anonim ***** válasza:
34%

"Aranyos segítőkész és barátságos embereket nem utál mindenki.":

Ez lehet, hogy Mozambikban érvényes, de a magyaroknál...?

2023. febr. 26. 10:30
 10/27 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, engem nem utál mindenki 🤷‍♀️🤷‍♀️
2023. febr. 26. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!