Már nem bírom elviselni hogy az emberek ok nélkül lekezelőek velem és bánatnak szavakkal nagyon csúnyán, ha vissza szólok meg még én vagyok a rossz, ez miatt már sehova nincs kedvem menni, suliba se, dolgozni se, mit tegyek? 18/L
Figyelt kérdés
Nekem nem lehet semmihez szavam mert rögtön lekussoltatnak.
Pedig aranyos lány vagyok, adok magamra, igényesen öltözök, sminkelek, alakom is jó, nem vagyok csúnya se. Nem nézek le senkit, próbálok mindig segítőkész és barátságos lenni.
Ismerkedni se akarnak élőben velem csak a neten. Pedig élőben se vagyok csúnya meg bunkó sem.
Egyedül csak az idősebb pasik 30+ akarnak élőben rám hajtani és ez zavar.
2023. febr. 26. 10:04
11/27 A kérdező kommentje:
9/ Hát igen igazad van, a magyarok utálnak álltalában mindenkit...
2023. febr. 26. 10:33
12/27 anonim válasza:
Ja, hogy továbbra is a homokba dugod a fejed? Sok sikert.
13/27 A kérdező kommentje:
12/ ezt nem értem. De egyszer majd csak lesznek barátaim és szeretni fog más is a családomon kívül.
2023. febr. 26. 10:38
14/27 anonim válasza:
Mit nem értesz? Nem a magyarok, nem a világ, nem mindenki más felelős azért, higy teged senki nem bír elviselni hanem a saját viselkedésed meg személyiséged.
15/27 A kérdező kommentje:
Hogy viselkedjek akkor? Ha rendes vagyok az a baja az embereknek ha bunkó akkor az, ha közömbös akkor az a bajuk.
2023. febr. 26. 10:42
16/27 A kérdező kommentje:
A társadalom mindenképpen elítél akármit is teszek, sajnos a mai világ ilyen lett...
2023. febr. 26. 10:43
17/27 anonim válasza:
Ja, a mocsok mai világ meg a brüsszel meg a menekültek meg soros meg a magyarok :D
Semmiben, de semmiben nem kapcsolódik a te tetteidhez az, ahogy viszonyulnak hozzád az emberek, hat ez csakis mindenki más hibája lehet :D
18/27 anonim válasza:
Nem lehet, hogy kicsit tipuikus mai flegma beszédű barbi vagy? Ismerek én is ilyen.
19/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok barbi.
2023. febr. 26. 10:45
20/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tipikus mai.
2023. febr. 26. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!