A mostani fiatalság miért bulizik mostanában ilyen módon?
Van olyan baráti társaságom akik normálisan csinálják csak ők sajnos ritkán mennek el bárhova is. Az az 1-2 társaság akikkel ilyenkor én eljárok tipikusan ilyen 14-20-on valahány éves korosztály, folyamatosan azt csinálja, hogy vagy arra akarnak rá menni, hogy minél több kábítószert elfogyasszanak, hogy azt sem tudják, hogy melyik dimenzióban vannak. Ilyenkor sem lehet szót érteni. Csak táncolnak ferde szemekkel mint egy állat, izzadnak, nem tudnak normálisan kommunikálni, kattognak. De ilyenkor kevésbé hajlamosak az agresszióra. Mert amikor isznak van olyan ember ezekből a társaságokból aki mindenkibe bele köt. Pedig józanon nem ilyenek. És ilyenkor nagyon idegesítőek tudnak lenni mert ezek mellett is gáz dolgokat csinálnak, járkálnak össze-vissza, hülyeségeket beszélnek, arrogánsak. És nem azt ítélem el ha valaki néha napján iszik. Vagy valami olyan party drogot fogyaszt amivel nincs baj. Mert a fiatalságunkat élvezzük ki. Én is voltam már 1-2 alkalommal olyan mint ők. Bár én agresszív sosem voltam. Hanem az, hogy ezek az emberek minden héten a sárga földig isszák magukat, meg elég gyakran kábszizzák szét az agyukat. És sosem viselkednek kulturáltan ilyenkor. Mindig utánuk kell kullognom, amikor részegen azt sem tudják hova menjenek kb ez olyan mintha egyedül lennék ott. Mert ha bulizik az ember akkor azért jó lenne ha tudna kommunikálni is a barátaival. De ezek azt a pár lányt is el ijesztették akik velünk járnak.
19/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!