Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondolsz a következő...

Mit gondolsz a következő állításról?

Figyelt kérdés

Egy híres klinikai pszichológus gondolata:

"A szexuális forradalomnak a férfiak és a nők túlnyomó többsége a vesztese".

2023. jan. 13. 13:16
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%

"-it seems to advantage men

-No, it doesn't. It doesn't disadvantage men. It disadvantages a very small proportion of very hypersuccesful and increasingly predatory men. Because it disadvantages most men., because what happen is....."

to disadvantage = hátrányosan érint.

Mit állít?

" It doesn't disadvantage men." = nem érinti hátrányosan a férfiakat.

"It disadvantages a very small proportion of very hypersuccesful and increasingly predatory men." = hátrányosan érinti a férfiak egy kis (...) csoportját.

"Because it disadvantages most men." = Mert a legtöbb férfit hátrányosan érinti.

Figyelj. Én értem mire gondolt, de attól még lásd, be, nem azt mondta. Ott ahol az advantages szót akarta volna használni, ott is a disadvantages szót használta. Ami pont ellenkező jelentésű.

Úgy tűnik itt te vagy az, aki nem figyelt oda amit a csávó mond. Ha nagoyn nem megy, kapcsold be a feliratot, ott is egyértelműen látszik, hogy "DISadvantages"t mond.

Deeee ha elolvastad volna amit írtam feltűnt volna, hogy átlendültem ezen és arra reagáltam amit mondani AKART, nem pedig arra, amit mondott.

2023. jan. 14. 23:05
 52/53 anonim ***** válasza:
49%

A nagy keresztény biblia szerint sincs egyenlőség, legalábbis nem ebben az értelemben. Minőségek vannak, amiben a nő természetéből fakadóan engedelmes, ha hagyják kibontakozni ezt az oldalát. Keleti nők ezzel jobban tisztában vannak. Én nem az uralkodásról és az elnyomásról beszélek, hanem tiszteletről és engedelmességről. A nyugati világban ezek már szinte ismeretlen fogalmak. Ha a nemi szerepeket tönkretesszük, azzal egy társadalmat teszünk tönkre. Pont ezt csinálják.

"Ti asszonyok a ti saját férjeteknek engedelmesek legyetek, mint az Úrnak. Mert a férj feje a feleségének, mint a Krisztus is feje az egyháznak, és ugyanő megtartója a testnek. De miképen az egyház engedelmes a Krisztusnak, azonképen az asszonyok is engedelmesek legyenek férjöknek mindenben. Ti férfiak, szeressétek a ti feleségeteket, miképen a Krisztus is szerette az egyházat, és Önmagát adta azért." (Efézusbeliekhez írt levél, 5. fejezet)

2023. jan. 15. 00:28
 53/53 anonim ***** válasza:

52, hogy jön ez most ide?

Amit idéztél az aházasságban betöltött szerepről szól. A kérdés viszont nem.

2023. jan. 15. 16:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!