Mit gondolsz a következő állításról?
Egy híres klinikai pszichológus gondolata:
"A szexuális forradalomnak a férfiak és a nők túlnyomó többsége a vesztese".
Ugyanúgy nem értek egyet vele, mert nincs alapja annak, amit mond.
A mostani rendszer a legjobb, ami valaha volt: igazi szabadság van, bárki kezdeményezhet bárkinél, nincsenek törvények vagy társadalmi béklyók, amik visszatartsák az embereket.
Mi az hogy vesztese? Ezt nem értem kérdező!
Szerinted?
Magas nektek.
Higgyetek csak a saját narratívátokban hogy minden most a legjobb.
Minek teszel fel egy kérdést, ha csak sértegeted a válaszolókat? :D
A nagyszüleim idejében valószínűleg nem tudtam volna összejönni a külföldi (bár európai) barátommal, a húgom nem élhetett volna leszbikus kapcsolatban, míg az egyik barátnőm kapcsolatát se nézték volna jó szemmel egy ázsiai férfival.
Manapság kinyílt a világ, amiknek bár megvannak a hátrányai, de alapvetően egy pozitív dolog, nincsenek korlátok közé szorítva az emberek. Akárcsak a tanulás és munkakeresés terén, a párkapcsolatoknál is több a lehetőség, így könnyebb olyat találni, akivel minden téren passzoltok, nem kényszerből vagy "ha nincs ló, jó a szamár" alapon vagy együtt. Nyilván megvannak ennek is a vesztesi, akárcsak mindennek mindenkor.
Miért vesztesei a szexuális forradalomnak?
Szerintem az értékválsággal van a probléma.
Nemcsak alul és túlértékelve vannak alaptalanul a dolgok, de jócskán el is vannak ferdítve. Beteg elméletek, amiknek hisznek, ez a legfőbb probléma.
És ez a recept, amiért nem működik. Ebbe lehet belebukni.
Beteg, megnyomorított emberekkel nem lehet jól szexelni.
"a párkapcsolatoknál is több a lehetőség, így könnyebb olyat találni, akivel minden téren passzoltok,"
Tippelhetek? Soha nem néztél utána ennek a témának szakszerűen és nem ismered a statisztikákat.
Eltaláltam?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!