Mit gondolsz a következő állításról?
Egy híres klinikai pszichológus gondolata:
"A szexuális forradalomnak a férfiak és a nők túlnyomó többsége a vesztese".
"de veled ellentétben mi legalább képesek vagyunk megfogalmazni a véleményünket "
Attól hogy most épp nem mászok kötelet az nem azt jelenti, hogy nem tudok kötelet mászni.
Én egész egyszerűen nem állok le veletek érvelni bármi mellett is.
Csak felmérni jöttem mik itt az uralkodó nézetek. Franc fog lukas vödörbe pezsgőt önteni...
Valóban nem nézek statisztikákat, mert nem érdekel a téma, viszont látom, hogyan alakult az én életem és a környezetemben élők párkapcsolati élete és az én generációm (huszonévesek) tűnnek a legszerencsésebbnek.
Ha felteszel egy kérdést, akkor igenis elvárható, hogy előadd a saját véleményedet, pláne, ha csak pocskondiázni tudod azokat, akik értelmesen reagáltak. (Mondjuk így is sikerült egy jó kis képet alkotnod magadról, te kis lyukas vödör. ;))
Nahvégre, köszi a linket.
Én nem vágom ki ez az ember, nem is érdekel. Az állítással kapcsolatosan tetted fel a kérdést, erre reagálok. Most, hogy megvan mit állítunk.
"Nem a férfiaknak hátrányos.
A férfiak egy nagyon kis arányú (kb 5%), sikertelen, egyre ragadozóbb (ok, nyers fordítás:D) csoportjának hátrányos.
Mert a legtöbb féfinak hátrányos."
Öhm... három mondadtban három különböző állítást hozott. Lehet csak szóbotlás de meh...
Amit kihámoztam az utána lévő állításból: A nők a férfiak egy kis részéhez csoportosultak át.
Gondolom arra gondol, hogy a nők szabad akaratukból csak a jó pasikra hajtottak rá. Vagy ilyesmi.
Namos... én ezzel nem értek egyet, tekintve, hogy nem tapasztaltam hasonlót. A férfiak döntő többségének sikerül párkapcsolatot létesítenie, szóval én nem látom ezt a radikális átcsoportosulást. Ahhoz, hogy radikális legyen, az kellene, hogy a férfiak egy kis szeletéhez gyűljön a nők többsége. De ez nincs így.
Ugyanakkor a szexuális forradalom elhozott egy olyan dolgot, ami viszont óriásit dobott a párkapcsolatok minőségén: a női orgazmust. Ez ugyanis azt okozta, hogy a nőknek megadatott az, hogy élvezzék a szexet. Ezáltal megjött az igényük is rá. A szex végre nem csak gy "szükséges rossz" lett a nők számára. Márpedig a PÁRkapcsolatban ketten vannak, és nincs is annál szarabb, ha az egyik fél akar valamit, ami a másiknak nyűg. Így a férfinak is jobb lett, hisz azáltal, hogy a nő megszerette a szexet, a férfi is többet szexelhet.
35ös vagyok
Azzal egyetétek, hogy af érfiak egy kis hányadának rossz válozás volt a szexuális forradalom. Csakhát ugye emberünk nem ezt állította. De tény, hogy azok a rétegek akik eddig puszátn a státuszukkal nőztek be elestek ettől a lehetőségtől. Most már hiába nagy a státuszod, ha töketlen és faragatlan vagy. Persze, aranyásók vannak, de az a kapcsolat nyomába sem ér egy vonzalom alapú kapcsolatnak - beleértve a szex minőségét is.
A férfiaknak a szexuális forradalom azt hozta, hogy meg kell tanulniuk figyelni a nőkre. De ha megtanultak, akkor a kapcsolatuk minősége fényévekkel jobb lett, mint a szexuális forradalom előtt.
Szóval az emberek döntő többségének jót tett a szexuális forradalom.
Ezt a palit láttam már, valami neo reformizáló pszichológus lehet.
Az ilyenekben nem bízok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!