Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Velem van a baj hogy nem...

Velem van a baj hogy nem tudok beilleszkedni sehová?

Figyelt kérdés
Szerepjátékos közösségbe abszolút nem tudtam és ezért ki is léptem, minden csapattársammal volt valami konfliktusom. A mostani csapatomat akiknek mesélni terveztem ejtettem, elnézést kértem amiért raboltam az idejüket ezzel és feloszlattam mert már nem motivál semmi a társas tevékenységekre. Iskolás koromban is volt konfliktusom mindig, a jelenlegi munkahelyemen nem mert egyedül végzős és casual beszélgetéseken túl semmit nem beszélünk, ki tudja kiben lehet megbízni? Nincsenek számomra fontos emberek az életemben. 22/f
2022. nov. 10. 00:16
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Az öngyilkosság a legolcsóbb és legtartósabb megoldás szerintem.
2022. nov. 10. 01:08
 22/29 anonim ***** válasza:
22%
Mondjuk az nem megoldás, mert a saját, mellesleg beképzelt és vélt fájdalmaid megszünteted, de a százszorosát tolod azokra, akiknek fontos vagy. Egy végtelenül önző, gyáva, minősíthetetlen f*sz cselekedet.
2022. nov. 10. 01:12
 23/29 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel kit hagynék hátra. Mi a baj ezzel? Vagy a halál bármely formájával? Hisz oda tartunk, a megsemmisülésbe.
2022. nov. 10. 01:13
 24/29 A kérdező kommentje:
Meg mi az hogy beképzelt fájdalom? Ha fáj valami azt nem lehet beképzelni paszmeg!
2022. nov. 10. 01:14
 25/29 anonim ***** válasza:
Enis pont igy vagyok mint te csak en mar 40 eves vagyok
2022. nov. 10. 07:57
 26/29 anonim ***** válasza:

Öngyilkos akarsz lenni csak azért, mert nem vagy jó egy szerepjátékban?

Jóisten, gyere le.

2022. nov. 10. 08:01
 27/29 anonim ***** válasza:
Ha sehova akkor ja 🤷
2022. nov. 10. 08:32
 28/29 anonim ***** válasza:
Úgyis meghalsz x év múlva, minek siettetni. Addig csak el tudsz lenni valamivel.
2022. nov. 10. 09:35
 29/29 anonim ***** válasza:

Benned van a gond. Szociális zavarod van. A beilleszkedés kihívás számodra, ami nehezen megy, és ezért érzed rosszul magad. Ha sikerélményed lenne ezen a téren, akkor nyilván jól éreznéd magad.

Vagy gyakorlod, és akkor jobban megy, vagy nem gyakorlod, és szarabbul. Aztán jól besavanyodsz, és egyre nehezebb lesz.

Lehet fokozatosan is művelni, pl. csoportos kirándulásra menni, és nem folyton valaki nyakán lógni, de mégis közösségben vagy, stb.

De ha semmit se csinálsz, mert elsőre nem megy, akkor az önbecsülésed zéró lesz, arról nem is beszélve, hogy olyan jól be tudsz szűkülni idővel, olyan kevés inger fog érni, és olyan jó szorongás alakul ki benned, hogy ihaj!

Esetleg egy pszichológust keress meg ezzel a problémával, és próbálkozz tudatosan kezelni.

2022. nov. 10. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!