Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Velem van a baj hogy nem...

Velem van a baj hogy nem tudok beilleszkedni sehová?

Figyelt kérdés
Szerepjátékos közösségbe abszolút nem tudtam és ezért ki is léptem, minden csapattársammal volt valami konfliktusom. A mostani csapatomat akiknek mesélni terveztem ejtettem, elnézést kértem amiért raboltam az idejüket ezzel és feloszlattam mert már nem motivál semmi a társas tevékenységekre. Iskolás koromban is volt konfliktusom mindig, a jelenlegi munkahelyemen nem mert egyedül végzős és casual beszélgetéseken túl semmit nem beszélünk, ki tudja kiben lehet megbízni? Nincsenek számomra fontos emberek az életemben. 22/f
2022. nov. 10. 00:16
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. nov. 10. 00:18
 2/29 A kérdező kommentje:
Nehezen tudok másokra érző lénykét tekinteni, én alig érzek valamit. Tárgyilagos szoktam maradni beszélgetésekben, úgy jól be tudok illeszkedni kb, legalábbis itt.
2022. nov. 10. 00:19
 3/29 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező csúszik nálad valami,az biztos.Ezt látják mások is.
2022. nov. 10. 00:20
 4/29 A kérdező kommentje:
Hát igen, már nem is erőltetem a beilleszkedést.
2022. nov. 10. 00:28
 5/29 A kérdező kommentje:
Mármint vannak akik kedvelnek (azt hiszem), de rövid felületes beszélgetéseim vannak, valószínűleg nem szeretnének azért aki valóban vagyok.
2022. nov. 10. 00:29
 6/29 anonim ***** válasza:
37%
Milyen szerepjáték? Én az ilyen messenger-alapú szerepjátékban kivertem a hisztit, hogy ezt email levlistán kéne csinálni, aztán a nőnemű tagok felén végigmentem. :D Veled van a baj. :D
2022. nov. 10. 00:38
 7/29 A kérdező kommentje:
6.Asztali szerepjáték, nem bírom amikor igazodnom kell másokhoz, és ha szórakozni akarok a karakteremmel jön a vinnyogás hogy az idejükből vesz el meg miegymás, minek játszak ha így nekem nem szórakoztató? Elképesztő hogy egyesek a 40 es éveikben is 14 éves kislányként viselkednek..
2022. nov. 10. 00:39
 8/29 A kérdező kommentje:
Azt meg pláne nem bírom mikor valaki játékosként próbál főnökösködni egy másik játékos felett!
2022. nov. 10. 00:40
 9/29 A kérdező kommentje:
Már oda jutottam hogy 30 perc után frusztrál az emberi társsaság mert mindig van valami..
2022. nov. 10. 00:42
 10/29 anonim ***** válasza:
79%
Akkor ezt a társaságot vagy akár ezt a hobbit engedd el, nem neked való abban a formában, ahogy mások űzni akarják. Teljesen megértelek, de nyugodj meg, én nem ismerek olyan embert, aki ne viselkedne 14 éves kislányként, ha olyanja van - még én is képes vagyok rá. Ez van. Keress olyan kikapcsolódást, ami téged tényleg kikapcsol. Én pl. kocsmakvízre verbuváltam egy mostanra összeszokott csapatot, meg társasozunk néhány haverommal, és letettem egy rakás társasági hobbiról, amik nem fértek bele az életvitelembe illetve csak a stresszt rakták belém.
2022. nov. 10. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!