Velem van a baj hogy nem tudok beilleszkedni sehová?
Figyelt kérdés
Szerepjátékos közösségbe abszolút nem tudtam és ezért ki is léptem, minden csapattársammal volt valami konfliktusom. A mostani csapatomat akiknek mesélni terveztem ejtettem, elnézést kértem amiért raboltam az idejüket ezzel és feloszlattam mert már nem motivál semmi a társas tevékenységekre. Iskolás koromban is volt konfliktusom mindig, a jelenlegi munkahelyemen nem mert egyedül végzős és casual beszélgetéseken túl semmit nem beszélünk, ki tudja kiben lehet megbízni? Nincsenek számomra fontos emberek az életemben. 22/f2022. nov. 10. 00:16
11/29 A kérdező kommentje:
10.Nemigen van társsasági hobbim manapság, gaming offline, sorozatozok/animézek, ritkán olvasok. Ennyibe kimerül. Néha beszélgetek interneten valakikkel és ki van elégítve a társassági igényem.
2022. nov. 10. 00:46
12/29 anonim válasza:
Akkor legyen hobbid ami által ismerkedhetsz. Pl. elmész egy adott tematikájú kocsmakvízre, egyből van kivel ismerkedni. Vagy járhatsz könyvtárba. Legjobb önkénteskedni, ott tuti jófej emberekkel találkozol. De akár temetésen is bepróbálkozhatsz, "szia, gyakran jársz ide?". Nem egy nagy was ist das új embereket megismerni.
13/29 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy nem érzem jól magam társsaságban.
2022. nov. 10. 00:54
14/29 anonim válasza:
Ha nem érzed jól magad társaságban, minek akarsz beilleszkedni bárhova? Fogalmazd már meg hogy konkrétan mi a bajod, mert így nehéz válaszolni/segíteni.
15/29 A kérdező kommentje:
Csak le akartam írni a gondolataimat valahová ahol máshol is látják, általában csak azért írok erre az oldalra.
2022. nov. 10. 01:01
16/29 anonim válasza:
Jogos, a pszichológus drága, cserébe olvashatod az én nagyon nem empatikus és bunkó reakcióim. :D
17/29 A kérdező kommentje:
Pláne hogy tegnap voltam pszichiáternél és tb-s alapon nincs ocd-re (amihez jár a depresszió és szorongás) megfelelő szakember így várnom kell az alacsony fizetésemre hogy megkapjam és fizessek egyett havonta.
2022. nov. 10. 01:04
18/29 A kérdező kommentje:
És iszonyat meg is zuhantam, tudván hogy nincs elérhető megfelelő segítség.
2022. nov. 10. 01:05
19/29 A kérdező kommentje:
És még az sem volt jó pszichológus akihez a kamasz éveimben, vagy kisgyerekként jártam, ott is hagytam.
2022. nov. 10. 01:06
20/29 anonim válasza:
Ez mindig a tehetősek játéka volt, mondják a szakemberek, hogy 1-2-3 ülés után derül ki, passzol-e a szakember, de hát kinek van arra pénze. Azért szoktunk inkább dolgozni, hobbizni vagy éppen alkoholistává válni, mert olcsóbb a pszichológusnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!