Miért nem tudok beilleszkedni sehová? Miért nem megy ez nekem?
Talán a kommunikációdon kéne javítani, kissé nyitottabbnak, érdeklődőbbnek kéne lenni mások felé.
Ezek nélkül még ismeretség sem születik, nemhogy barátság.
Bátran ülj le egy társaságba ami érdekel, de légy tájékozott a társaságot érdeklő területen.
Nekem sem megy. Megtanultam hogyan kell a bizalmi viszonyt kialakítani, aztán barátság, és a többi, de nincs energiám ehhez. Nincs értelme. Ha valakivel tényleg barátságba tudok kerülni, ahhoz nem akarok napokon keresztül görcsölősen közeledni. Egy barátság az ismerkedés első percétől legyen élvezetes, gördülékeny, tehát még ha kell is pakolni bele energiát, azt is hamar visszakapjam.
Jelenleg csak a párom van most ilyen ember az életemben, de jó ez így 😊
Persze azt a zarkozottak (ahogy enis voltam egy idoben) meg sem halljak ha ott a valasz... nekem is meg kellett ezt hallanom es tapasztalnom valtoznom. Lass csodat, fordult a vilag.
De amig nem akarjatok meghallani addig ez marad.
En is igy vagyok ezzel, munkahelyen, suliban, barati tarsasagban, mindenhol.. senkinek se vagyok szimpatikus..
Az igaz hogy nyitottabbnak kene lenni, de akinek nem ilyen a szemelyisege az nem tudja magara eroszakolni a nyitottsagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!