Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez csak nekem volt különös...

Ez csak nekem volt különös vagy te is furcsálltad volna?

Figyelt kérdés
Egyetemen katalógusos órán egy fiú mellett ültem és én írtam alá először a katalógust. Ahogy odaadtam neki a lapot és a tollat, akkor amikor kivette a kezemből a tollat konkrétan olyan precizitással forgatta az ujjait össze-vissza, hogy nehogy hozzámérjen, hogy szinte már kellemetlen volt nekem. Mondjuk direkt hagytam neki helyet, hogy simán el tudja venni, de olyan feltűnő volt, hogy elgondolkodtatott, hogy ilyet miért tesz valaki, ha még hozzám is szólt előtte, hogy milyen fura az előadás. Csak érdekel.

2022. okt. 15. 23:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom bejöttél neki és zavarban volt. Én is sokszor voltam így, és sosem az adott lány ellen szólt, sőt.
2022. okt. 16. 01:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is furcsán érzem magam ilyenek miatt. Pl apró visszaadáskor is, ha direkt nem a kezembe adja, stb
2022. okt. 18. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!