Ez csak nekem volt különös vagy te is furcsálltad volna?
Figyelt kérdés
Egyetemen katalógusos órán egy fiú mellett ültem és én írtam alá először a katalógust. Ahogy odaadtam neki a lapot és a tollat, akkor amikor kivette a kezemből a tollat konkrétan olyan precizitással forgatta az ujjait össze-vissza, hogy nehogy hozzámérjen, hogy szinte már kellemetlen volt nekem. Mondjuk direkt hagytam neki helyet, hogy simán el tudja venni, de olyan feltűnő volt, hogy elgondolkodtatott, hogy ilyet miért tesz valaki, ha még hozzám is szólt előtte, hogy milyen fura az előadás. Csak érdekel.
Fél, hogy megfertőzöd. Amúgy én sem szeretek idegen emberekkel érintkezni.
2022. okt. 15. 23:09
2/12 anonim válasza:
Bolondnak gondolnám
2022. okt. 15. 23:10
3/12 anonim válasza:
Első..írta a kérdező,hogy volt még hely az ujjának.
2022. okt. 15. 23:10
4/12 anonim válasza:
1, ennyi erővel már attól megfertőződik, ha fertőző ember után használja azt a tollat. Teljesen mindegy hogy hozzáér az emberhez mikor átveszi, vagy csak a tollhoz amit már a fertőző ember összetapizott.
Vagy incel és ennyire fél a nőktől (feltételezem hogy lány vagy) vagy OCD-s.
2022. okt. 15. 23:24
5/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2022. okt. 15. 23:27
6/12 anonim válasza:
Ne vedd magadra, simán lehet a srác zavarban van és nem akar kellemetlen helyzetet.
Ha kevés nővel volt dolga akkor már csak ezért is fél, nehogy valamit félreértsenek.
2022. okt. 15. 23:33
7/12 anonim válasza:
Neked volt különös. Felesleges fennakadni ilyen dolgokon.
2022. okt. 15. 23:41
8/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen kollégám, betegesen rettegett attól, hogy bármihez hozzáérjen. Bármilyen tárgyat megfogott, előbb mindig ráhúzta a ruhaujját a kezére, hogy ne kelljen közvetlenül hozzáérnie. Ez már régen volt, szóval nem a covid miatt, egyszerűen rettegett mindentől, amikor kicsit meg voltam fázva, haza kellett mennem, mert hisztirohamot kapott, hogy az egész családja el fogja kapni és úristen mi lesz. sosem értettem, honnan lettek a gyerekei, komolyan :))))
2022. okt. 15. 23:54
9/12 anonim válasza:
Én például szexuális trauma miatt nem vagyok képes hozzáérni másokhoz, ha mégis, utána hosszú percekig rosszul vagyok. Ezért figyelek mindig, hogy ne legyen fizikai kontaktus. Lehet ő is hasonló helyzetben van. Vagy szimplán csak zavarban volt. Vaaagy tisztaságmániás. Ezt így távolról mi nem fogjuk tudni kitalálni.
2022. okt. 16. 00:12
10/12 anonim válasza:
Szerintem nem furcsálltam volna. Ha van rá lehetőségem én is próbálom elkerülni hogy hozzáérjek csak úgy másokhoz, sőt, a többi embernél is ezt látom.
Persze ha olyan a szituáció hogy nagyon röhejes elkerülni az érintkezést, akkor egye fene, hozzányúlok az illetőhöz, de ha valaki úgy van vele hogy inkább precízkedik, azt is megértem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!