Ha valakinek nagyon ritka, különös vezetékneve van az mire utal?
Figyelt kérdés
A ritka alatt azt értem, ha valakinek ugyan az a családneve akkor 100% hogy rokon.
Mint egy klán
2022. ápr. 12. 01:32
3/9 anonim válasza:
Nekem pl olyan a vezetéknevem, hogy a családomon kívül senki sem viseli az egész országban (sem Facebookon, sem telefonkönyvben, semmilyen más nyilvántartásban nem találkoztam vele). Nagypapám német származású, dédnagypapám magyaríttatta a vezetéknevét, mikor házasságot kötöttek az egyébként magyar származású dédnagymamámmal, így gyakorlatilag lett egy teljesen új vezetéknevünk onnantól.
4/9 anonim válasza:
Akinek azonos a vezetékneve az miért biztos hogy rokon? 🤔
6/9 anonim válasza:
Arra utal hogy a szülőjének is ritka, különös neve van!
7/9 anonim válasza:
Nekem ilyen vezeteknevem van. Beirtam a Facebook keresobe, izraelieket es arabokat adott ki....
37F incel
8/9 anonim válasza:
Nekem ilyen a vezeteknevem es tenyleg szo szerint mindenki a rokonom, aki ezt viseli, mert kevesen vagyunk az orszagban.
Szinten kulfoldi nev, valahol az 1900-as evek elejen lett magyarositva, a csalad szerint.
9/9 anonim válasza:
Nekem egy ritka sváb vezetéknevem van. Minden ezzel élő ember itt a rokonom. Éberli
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!