Mi volt életetek legkülönösebb álma?
Talán az amikor apum fogott egy hatalmas nagy kígyót mert keresztanyu azt kívánt és azt akartuk megsütni.. és úgy tűnt mintha már nem élne és közben meg élt megtámadott és apu egy asztallal leütötte utána elszaladtam de utánam szaladt de már lába volt :D
Amúgy én is szoktam hülyeségeket álmodni. :)
Hú, én is értelmetlen zagyvaságokat szoktam álmodni. Volt már pink tornádó, és üldöző villanyoszlopok is.
De a legkülönösebb kiskoromban volt, egy visszatérő rémálom: én egy kamillavirág voltam, és egy szép füves mezőn szökdécseltem. A rét erdővel volt körülvéve, és a fák közül egy nagy fekete lyuk figyelt engem. Nem történt semmi végül is, csak közben nagyon rossz érzésem volt, és úgy is ébredtem. Sokáig elég paranoiás voltam még az utcán is. De kihevertem. Viszont mostanában sincsenek értelmesebb álmaim, egyébként is nagy a fantáziám, éjjel pedig kész meséket gyárt az agyam. :D
Amikor láttam a még meg sem fogant gyermekem arcát, és egy kéz mutatta fel.
A történethez annyit, hogy pont aznap mondta egy doki, hogy nem lehet gyerekem. Éjjel álmodtam ezt.Sirva ébredtem.Hetekig magam alatt voltam az álom miatt.
Pár év mulva megszületett a gyerek csodák csodája, és pontosan úgy nézett ki, és ugyan olyan ruhácskába volt, mint amit akkor régen álmodtam.
Ritkán emlékszem az álmaimra (álmodni ugyanis mindenki szokott, csak utána nem emlékszünk rá) , de egy igazán bevésődött az agyamba:
Háború volt, és egy kihalt faluban voltam , ahol rengeteg meztelen halott egymásra dobálva hevert, bűzlött minden és betegséget terjesztettek a hullák, aki elkapta, annak a teste felmondta a szolgálatot és meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!