Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi volt életetek legkülönösebb...

Mi volt életetek legkülönösebb álma?

Figyelt kérdés
én mindig mindenféle hülyeséget össze szoktam álmodni...:D

2014. aug. 28. 20:30
1 2
 1/12 anonim válasza:
51%
Már gyermekkorom óta visszatérő álmok gyötörnek,amik igen furák:Borult ég-véres eső,Izraelben a siratófalnál imádkozó emberek,atomvillanás Jeruzsálemben,fájdalom,őrjítő páni félelem,düh,éhségérzet,fémes szájíz,majd emelkedek felfelé,közben iszonyúan fáj mindenem,mint amikor megszorítanak,s rángatnak,emelkedek,fázok sötétség,látom a földet az űrből,egy nagy villanás,s az egészet tűz borítja el,közben sikolyok,s elmebeteg kacajok keveréke,majd zuhanok a nagy semmibe,és valahogy úgy ébredek ebből az egészből, hogy mindenem fáj-sajog.2.Minden úgy indul mint máskor,felébredek,a szobámban is minden a megszokott,megyek az ablak felé,de amikor kinézek,nem-látok mást,csak kiégett üszkös romokat,fejre-állított-kiégett autókat,szénné égett emberi és állati tetemeket,mindent por és hamu borít,az ég alja szürkés-vöröses-barna,valami elmondhatatlan indulat és félelem keveredik bennem a dühvel,ismételten a fémes szájíz,a vér és a nyers hús szaga,lenézek,kezemben valami elképesztő leírni nem tudom milyen fegyver. Az érdekes az egészben, hogy megint valami-vagy valaki? Megragad,s elhurcol egy magaslatra,majd megint felemel az égbe,ismét az a leírhatatlan fájdalom,de megint az egész földet látom romokban,de itt álmomban valakik az alkaromba égetik lézerrel a 2030-as számot. Nem tudom mik ezek az álmok,de észrevettem azt,hogy amikor ilyesmiket álmodok össze-vissza,valahol-mindig kitör valami háború,vagy valahol valami ilyesmire készül valaki.2001-ben,amikor volt az az ominózus esemény Amerikában,anyámék úgy mostak fel a padlóról,mert összeestem,mint a colstok.Évekkel előtte mintha álmomban történt volna hasonló,csak az álmomban a rádióban mondtak be valamit erről,meg hogy nukleáris készültség van,mert Los-Angelest atomtámadás érte.9-éves koromban készítettem egy rajzot,amin két magas ház állt lángokban,s két repcsi szállt el mellette.Ezelőtt, a terminator-című filmet még nem láttam 12-13-éves korom előtt,de 9-évesen egy álmomban a film bekezdéséhez nagyon hasonló szerepelt,először szintén rosszul lettem,csak 17-évesen mertem megnézni a filmet,de mindvégig ismerős momentumok jelentek meg általa,pl:a repülők,a menekülő emberek. Nem tartom magam második nosztredamusznak,azt sem állítom, hogy a jövőbe látnék,mert az ezekben az aspektusokban igencsak sz..r lenne,de mégis ezek az álmok mégiscsak furcsák,s sokszor már egyre durvábban nyilvánulnak meg.Remélem nem vagyok elmebajos
2014. aug. 28. 20:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Talán az amikor apum fogott egy hatalmas nagy kígyót mert keresztanyu azt kívánt és azt akartuk megsütni.. és úgy tűnt mintha már nem élne és közben meg élt megtámadott és apu egy asztallal leütötte utána elszaladtam de utánam szaladt de már lába volt :D

Amúgy én is szoktam hülyeségeket álmodni. :)

2014. aug. 28. 20:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hú, én is értelmetlen zagyvaságokat szoktam álmodni. Volt már pink tornádó, és üldöző villanyoszlopok is.

De a legkülönösebb kiskoromban volt, egy visszatérő rémálom: én egy kamillavirág voltam, és egy szép füves mezőn szökdécseltem. A rét erdővel volt körülvéve, és a fák közül egy nagy fekete lyuk figyelt engem. Nem történt semmi végül is, csak közben nagyon rossz érzésem volt, és úgy is ébredtem. Sokáig elég paranoiás voltam még az utcán is. De kihevertem. Viszont mostanában sincsenek értelmesebb álmaim, egyébként is nagy a fantáziám, éjjel pedig kész meséket gyárt az agyam. :D

2014. aug. 28. 20:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor láttam a még meg sem fogant gyermekem arcát, és egy kéz mutatta fel.

A történethez annyit, hogy pont aznap mondta egy doki, hogy nem lehet gyerekem. Éjjel álmodtam ezt.Sirva ébredtem.Hetekig magam alatt voltam az álom miatt.

Pár év mulva megszületett a gyerek csodák csodája, és pontosan úgy nézett ki, és ugyan olyan ruhácskába volt, mint amit akkor régen álmodtam.

2014. aug. 28. 20:41
 5/12 Kurtz Bickle ***** válasza:
100%
Megjelent egy Megumi nevű zöld csizma, ami beszélt. Nagyon jóságos, bölcs hangon szólt hozzám. Akkoriban egy roppant nehéz szakaszát éltem az életemnek, és nagyon sokat segített ez a kedves, bölcsen zengő hang. Adott egy nagyon hasznos tanácsot, levett egy hatalmas terhet a lelkemről.
2014. aug. 28. 20:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ritkán szoktam álmodni, de olyankor van olyan mintha tényleg valós lenne. Bármit amit megtapintok, hallok vagy ízlelek vagy szagok, mintha mind valós lenne. Sokszor volt már olyan hogy vízbe estem és vissza tartottam a lélegzetem, olyankor egy nagy lélegzettel felébredtem. :)
2014. aug. 28. 20:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ritkán emlékszem az álmaimra (álmodni ugyanis mindenki szokott, csak utána nem emlékszünk rá) , de egy igazán bevésődött az agyamba:

Háború volt, és egy kihalt faluban voltam , ahol rengeteg meztelen halott egymásra dobálva hevert, bűzlött minden és betegséget terjesztettek a hullák, aki elkapta, annak a teste felmondta a szolgálatot és meghalt.

2014. aug. 28. 20:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt már olyan álmomban hogy valami jó történt velrm és teljesen beleéltem magam, de amikor felkeltem nagyon csalódott voltam... Az utóbbi időben meg mintha józan ésszel gondolkodnék álmomban, egyszerűen mondogatom magamnak hogy "ez megint csak álom, ez megint csak álom" és ilyenkor valahogy jókedvűen ébredek, talán mert nem csalódtam megint, urrá tudtam lenni az álmon és legyőztem. :)
2014. aug. 28. 20:55
 9/12 A kérdező kommentje:
1. válaszoló, szerintem sürgősen fordulj orvoshoz! :(
2014. aug. 29. 16:38
 10/12 A kérdező kommentje:
a többieknek pedig köszi, tök jókat írtatok :D
2014. aug. 29. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!