Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A ti életetek is ilyen esemény...

A ti életetek is ilyen eseménytelen?

Figyelt kérdés

Nekem semmi fejlődés az életemben. :( Főleg az utóbbi 3 év volt ilyen, a 2011-es évből van sok emlékem, de az utóbbiakból semmi jelentőset nem tudnék felhozni.

Teljesen szétestem.

2014. aug. 7. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen volt lényegében az életem 19 éves koromig. Egy 1500 fős faluban élek, egy bolt van, meg egy posta :D Tömegközlekedés gyér a legközelebbi városba. Tehát nulla az egész. Elkerültem egyetemre és ekkor megfogadtam, hogy mindent ki fogok próbálni és nyitott leszek. Nah azért bizonyos kereteken belül természetesen. Azóta sokat járok bulizni, részt veszek a közös programokon. Mindig minden eseményre elmegyek még ha nincs is kedvem hozzá, hátha jól sül ki belőle. Emellett sokat is tanulok, szeretem tágítani a látóköröm. Most nyárra sajnos haza kellett költöznöm, így meg vagyok veszve de már csak 1 hónap a suliig és újra pörögni fog az életem :)

Hány éves vagy? Dolgozol? Tanulsz? Mit?

2014. aug. 7. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Enyém is szívás.
2014. aug. 7. 13:49
 3/9 A kérdező kommentje:
18, gimnázium 4. osztálya jön most. Én is megfogadtam, hogy megtöltöm az életem mindenféle programmal, mert szerintem azért tűnik úgy, mintha elrepülnének az évek, mert az egész életem csak szürke hétköznapokból áll.
2014. aug. 7. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Tervezed hogy egyetemre mész vagy inkább szakmát tanulnál?
2014. aug. 7. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is nulla. Most gyerekkel vagyok itthon, de előtte is dögrovás volt, évek óta. Programokra, kirándulni, nyaralásra nincs keret, errefelé meg nemigen történik semmi. Azt sem tudom sokszor, milyen nap van, melyik hónap hanyadika. Már az is eseményszámba megy, ha valaki eljön meglátogatni, nyaralásnak meg nevezzük azt, amikor havonta-kéthavonta ellátogatunk a férjem szüleihez, egy órányira laknak.
2014. aug. 7. 13:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Én tervezem, hogy külföldre költözöm legalább pár évre, az eléggé feldobja majd az életem, főleg, hogyha nem lesz pénzem, és úgy kell túlélnem. :D De mégis jobb, mint most. :D Lehet azért érzek így, mert a felnőtté válás küszöbén állok, már unom a családi légkört, és más környezetre vágyom.

Nagyon sajnálok mindenkit, a pénz önmaga nem boldogít, de sokszor az választ el attól, hogy boldogok legyünk, motort vehessünk, nyaralhassunk, ne kelljen második munkát vállalnunk, hogy a hitelt fizessük. :(

2014. aug. 7. 14:05
 7/9 A kérdező kommentje:
És tervezem az egyetemet, de lehet egy évet kihagyok, még nem tudom.
2014. aug. 7. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Az jó, hogy ilyen terveid vannak :) De valósítsd is meg őket ne csak tervek maradjanak! Addig meg tarts ki, tervezgess. Egy év hamar elrepül. De simán csinálhatsz most is programokat ha van rá lehetőséged. Barátnőkkel vásárolgatni, bowlingozni, bulizni, kávézni, sétálni, fagyizni, mozizni.

Sok mindenhez kell pénz ez így van. Nekem semmim nincs :D Csóró vagyok, de mégis tudom élvezni az életet. Úgyhogy hajrá!

2014. aug. 7. 14:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem akarom, hogy elrepüljön ez az egy év sem. :D Ki akarom használni még a gimnazista éveket!
2014. aug. 7. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!