Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elrontottam valakivel egy...

Elrontottam valakivel egy kapcsolatomat, mert egy élhetetlen szerencsétlen vagyok. Hónapok óta ezen rágódok. Mit kéne tennem, hogy végre megnyugodjak?

Figyelt kérdés
Nem adtam neki esélyt, mert voltam biztos a szándékában és erre rájön még az extrém magam folyamatos önmegkérdőjelezésem, hogy biztosan csak többet látok bele. Helyrehozni nem tudom, beszélni vele már nem tudok.

2022. szept. 14. 20:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

És itélj el a bűnöm miatt-na a màsik aki miatt kuka a férfi oldalam..te mit tennél meg a fiaidért?!ha magadra hagynak és nincs segitséged.."segitek a baràtnőmnek munkàt talàlni".. nekem az itt egy akkora trauma érvàgás volt de megbocsàjtottam-neked de magamnak nem!.. de kezdek hinni a tiktok videoknak.. hiàba tiltottak szidtak nem hittem el..de a személyes taliból lejött szarsz ràm..

Bocs kérdező szétoffoktam a kérdést ez Ő nek szóló vàlasz..de mindegy is hova irom lát hall tud mindent ..

2022. szept. 14. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!