Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Hol rontottam el? 16 éves vagyok és eddig egy normális kapcsolatom sem volt
"16 éves vagyok és eddig egy normális kapcsolatom sem volt"
Azért ez nem a világ vége :) Fölösleges túlgondolni vagy megpróbálni másnak tettetni magad, mint ami vagy. Ne görcsölj rá a pasiszerzésre, foglald el magad más dolgokkal, aztán majd amikor nem várod, lesz valami (elég közhelyes, de tényleg így szokott lenni).
Úristen, szerintem vegyél öt macskát, és készülj fel, hogy a hátralévő életedet velük éled le.
Komolyan, 17 voltam, mikor az első randiig sikerült eljutnom, fél év múlva lett az első barátom (egy másik fiú, nem az, akivel először randiztam), vele vesztettem el a szüzességem pár héttel a 18. szülinapom előtt. Vele később szétmentem, aztán lett egy kapcsolatom, ami három évig tartott. Pedig arcra átlagos vagyok, az alakom pedig kifejezetten jó.
Ne görcsölj rá, majd lesz valaki, aki jó fej, elég érett, és illik is hozzád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!