Apám telefonjának a galériájában egy idegen nőt láttam lefényképezve. Olyan ideges lettem, most is az vagyok. Szerintetek így 52 évesen csalná anyámat?
Vagy egy kép még nem jelenti azt? De nem friss a kép, apámnak csak 6 kép van a telóján a legalsó az a nő. Minket meg( volt közös képünk , anya, apa, meg én) kitörölt! De a telefonja háttere még mindig mi vagyunk.
Mit jelenthet ez hogy egy idegen nőt fényképezget? Homályos lett róla a kép, hirtelen kapta le ugy néz ki, az a nő se tud róla hogy apám lefotozta.
Igen, egy idegen nőt a tudta nélkül lefényképezett, mielőtt vagy miután szintén a tudta nélkül megd*gta.
Nézd, legalább nem az interneten hirdetett "szingli" nőkre megy el a pénz...
Nagyon szomoru dolog hogy ilyent láttam, aztán még apám beszél arról, hogy viselkedjek meg a jó modor, ja persze. Nagyon nem tudom most mit kezdjek.
Anyámnak meg kéne mutatnom a képet.
Mutasd csak meg neki.
Várhatunk külön kérdést, vagy itt beszámolsz a fejleményekről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!