Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Apám telefonjának a galériájáb...

Apám telefonjának a galériájában egy idegen nőt láttam lefényképezve. Olyan ideges lettem, most is az vagyok. Szerintetek így 52 évesen csalná anyámat?

Figyelt kérdés

Vagy egy kép még nem jelenti azt? De nem friss a kép, apámnak csak 6 kép van a telóján a legalsó az a nő. Minket meg( volt közös képünk , anya, apa, meg én) kitörölt! De a telefonja háttere még mindig mi vagyunk.

Mit jelenthet ez hogy egy idegen nőt fényképezget? Homályos lett róla a kép, hirtelen kapta le ugy néz ki, az a nő se tud róla hogy apám lefotozta.

2022. szept. 9. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Bármit jelenthet, ha egy nyilvános helyen készült fotó, akkor nem valószínű, hogy közük van egymáshoz.
2022. szept. 9. 15:49
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

Ha véletlenül az apád lennék, kivágnálak mint macskát üríteni!

Kisgyerek, te milyen jogon turkálsz más személyes dolgai között?!

Mit szólnál hozzá, ha apád is turkálna a te cuccaid között?!

2022. szept. 9. 16:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne tedd tonkre a hazassagukat. Maradj csendben. Hosszutavon mindenkinek az a legjobb,ha egyuttmaradnak.

Elvalt szulok gyereke vagyok.

2022. szept. 10. 07:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Kiderült már,hogy miért volt ott a fénykép?
2024. jún. 4. 09:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!