Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csajok! Szerintetek sok...

Csajok! Szerintetek sok udvarias pasi van manapság?

Figyelt kérdés
Esetleg van valami sztoritok, amikor kifejezetten udvariasak voltak veletek és meglepődtetek?

2022. aug. 17. 23:04
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
21%

"Ha valakit nem akarnak megdugni, az nem ember a legtöbb hapsi szemében."

Pont a fordítottját tapasztalom a környezetemben. Az igaz, hogy a férfiak kiemelten kedvesek a vonzó nőkkel, de nem látom, hogy a nem vonzóakkal bunkóznának, legfeljebb kevésbé figyelnek rájuk. Ellenben a szexuálisan nem vonzó férfiak állandó céltáblái a megalázó vicceknek a nőknél. Mintha azt várnák el, hogy ne is létezzek. Ha nem lehajtett fejjel állok a sarokban, az már sértés. Köszönni luxus, ha én köszönök, az zaklatás, amire szemforgatás, vagy ignorálás a válasz. De ha nem köszönök, akkor bunkó vagyok. Akármit csinálok, semmi se jó.

2022. aug. 18. 11:02
 22/39 anonim ***** válasza:
97%
Persze hogy mint férfi nem tapasztalod azt ahogy a nőkkel bánnak a férfiak...
2022. aug. 18. 11:04
 23/39 anonim ***** válasza:
77%
Kinek köszönsz?
2022. aug. 18. 11:07
 24/39 anonim ***** válasza:
60%

Atol, hogy férfi vagyok, még van szemem és fülem. Sok rosszat el lehet mondani rólam, de tahó sosem voltam.

Hogyhogy kinek? Kollegának, rében osztálytársnak. Nem random nőknek az utcán, ha erre gondoltál.

2022. aug. 18. 11:11
 25/39 anonim ***** válasza:
96%

Igen, erre.

Ne haragudj, de amit itt elregéltél, nem hiszem el, ugyanúgy, ahogy te sem a nők tapasztalatait.

2022. aug. 18. 11:13
 26/39 anonim ***** válasza:
74%
Annyira tipikus. :)
2022. aug. 18. 11:24
 27/39 A kérdező kommentje:
Szerintem is kevés igazán udvarias, figyelmes fiú van már manapság. Viszont ha találkozok valakivel, aki valami udvarias gesztust tesz, akkor azt mindig szoktam értékelni és még a nap végén is jóleső érzés visszagondolni rá.
2022. aug. 18. 11:27
 28/39 anonim ***** válasza:
11%
Én meg utálom, mert seggnyalás. Azt az udvariasságot szeretem, ami rám van szabva, azt meg az utca embere nem ismeri. Nekem nem akkora stressz megtartani egy ajtót, hogy otthon este arra masztizzak, hogy valaki megtartotta nekem.
2022. aug. 18. 11:30
 29/39 A kérdező kommentje:
Figyelmesség nem egyenlő seggnyalás.
2022. aug. 18. 12:01
 30/39 anonim ***** válasza:
13%

Bizony. De egy idegen nem tudja, NEKEM mi a figyelmesség.

Az, hogy előre beenged a liftbe, és egy dobozban a sarokba vagyok szorítva, nem figyelmesség. Hogy nem lép ki a liftből, hogy kiengedjen, ahol kiszállok, nem figyelmesség.

Ha kinyitja nekem a lépcsőház ajtaját, előre enged, majd az első lépcsősor után visszaengedem, mert ő hosszú lábakkal kettesével szedi a fokokat, én meg kicsi lábakkal lassabban megyek, nem figyelmesség.

Mikor a felém nyíló ajtót szemből tartja nekem, és neki kell dörgölőznöm, hogy elférjek, az nem figyelmesség. Mikor ugyanezt úgy intézi, hogy a hóna alatt kelljen átlimbóznom, szintén nem figyelmesség.

Ezek udvariasnak tűnő, igazából minden logikát, praktikusságot mellőző dolgok.

Figyelmesség az lenne, ha nem lökdösődne, nem állna meg az ajtóban, ha fel-le száll, nem használná háttámasznak a kapaszkodót, nem bámulná a mellem. Ezt nem teszik.

2022. aug. 18. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!