Csak azért megtetszhetett, mert udvarias volt?
Figyelt kérdés
Adott egy pasi, aki külső jegyeit tekintve abszolút nem az esetem, az összkép alapján mégis nagyon tetszik. Udvarias nagyon. Ennyi elég lenne a tetszéshez?2022. júl. 26. 15:00
1/4 anonim válasza:
Igy kezdődött mikor anno a ferjembe beleszerettem😁
Total nem volt az esetem. Annyira nem, hogy mikor megtetszett en magam sem hittem el, hogy tetszik 😅 pedig abszolút nem csunya ferfirol van szo, pusztán elotte es furcsa modon azota se jon be ez a tipus, csak a ferjem😁
De amugy, neha meg tudja fogni a noket egy kis udvariassag, odafigyeles.
2/4 anonim válasza:
Igen. A nők vonzalma nem alapul annyira a külsőn, mint a férfiaké. Normális, hogy sokkal inkább vonzódsz, hogy kicsoda ő, mint hogy hogyan néz ki.
4/4 anonim válasza:
". A nők vonzalma nem alapul annyira a külsőn, mint a férfiaké."
Szerintem a férfiak sokkal romantikusabbak mint a nők. Ezt egyébként statisztikák is alátámasztják. (Alexander Grace youtubon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!