Csajok! Szerintetek sok udvarias pasi van manapság?
Pont azokat a férfiakat Istenítik a beszédeikben,akiket leszarnak.
A jó fiúk csak a filmekben nyernek.
Ha tudnád hány magányos jó fiú van.....
Irodaszerekért kellett átmennünk az egész gyárudvaron (ilyen hülyén volt megoldva), én voltam 26 éves, csinos lány, egy ötvenes, és nagyon elhízott (nem akarom bántani, tényleg ez volt) kolléganőmmel ballagtunk visszafelé az irodaházba, megpakolva dobozokkal, amikben az irodaszereket vittük. Egy huszonéves srác arra járt, egyből elvette tőlem a csomagot, hogy ő viszi. Nem a kolléganőmtől, tőlem. (Én meg átvettem kolleganő csomagját, na de akkor is, milyen hülyén jött már ki).
Most már a másik oldalon vagyok, ötvenes (igaz, nem elhízott), de pl. mobil szolgáltatónál ügyintéző pasika velem úgy beszélt (próbált beszélni), mint egy szardarabbal. Meg sem várta, míg a számlámat, papírjaimat összeszedem, már oldalt hajolva mögém nézve "hellóka", mosolyogva, persze egy bomba huszas éveiben járó lányka volt.
Nekem nem baj, ha a szépet meglátják (szerencsére volt benne részem pár évtizedig), de ennyire nyálasan undorító, nem tudom, a fiatal nő helyében mi lenne a reakcióm, gondolom, idegesítő nekik is, és most még hatványozottabban van az, ami 20 éve volt).
17. Mind a kettő neveletlen volt. Én. Helyem is átadom, ha látok egy nénikét, vagy segítek ahol tudok.
15 voltam.
Tömegközlekedésnél totál nem kell udvariasnak lenni. Ha én csak egy megállót megyek, a férfi meg a végállomásig, akkor nekem az a jobb, ha legutoljára szállok fel.
Pont az a baj az udvariassággal, hogy a józan ész kárára megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!