Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csajok! Szerintetek sok...

Csajok! Szerintetek sok udvarias pasi van manapság?

Figyelt kérdés
Esetleg van valami sztoritok, amikor kifejezetten udvariasak voltak veletek és meglepődtetek?

2022. aug. 17. 23:04
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
98%
Mert már nem alap elvárás és nincs az a nevelési forma. Anyukám egyik gyerekkori barátja egy igazi úriember, több mint 50 éves. Tőle ritkán hallani hogy káromkodik, vagy faragatlan lenne, sőt, olyanról nem is tudok. Amikor már nagyon ideges volt, anyukám kérte hogy káromkodjon egyet, hogy megnyugodjon. :)
2022. aug. 18. 01:16
 12/39 anonim ***** válasza:
31%

Pont azokat a férfiakat Istenítik a beszédeikben,akiket leszarnak.

A jó fiúk csak a filmekben nyernek.

Ha tudnád hány magányos jó fiú van.....

2022. aug. 18. 01:33
 13/39 anonim ***** válasza:
8%
Én nem várom el, hogy előreengedjenek az ajtón, úgy vagyok vele, hogy legyen érkezési sorrendben. Meg bírom, amikor a pasi jönne kifelé, én befelé, nyilván neki kéne előre, de nagy gesztusokkal előre enged. Így demonstrálva a fene nagy lovagiasságát. Aztán ugyanezek a pasik otthon 2 tányért nem mosogatnak el vagy derogál nekik például teregetni. Helyette simán végignézi, ahogy a csaja gürizik helyette. Szóval megy a képmutatás, nekem meg már nincs kedvem mosolyogni ehhez.
2022. aug. 18. 01:36
 14/39 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem sok az udvarias. Pont a minap lepődtem meg a munkahelyemen, hogy mennyien engednek előre vagy tartják meg nekem az ajtót. Tök pozitív élmény volt.
2022. aug. 18. 02:40
 15/39 anonim ***** válasza:
96%

Irodaszerekért kellett átmennünk az egész gyárudvaron (ilyen hülyén volt megoldva), én voltam 26 éves, csinos lány, egy ötvenes, és nagyon elhízott (nem akarom bántani, tényleg ez volt) kolléganőmmel ballagtunk visszafelé az irodaházba, megpakolva dobozokkal, amikben az irodaszereket vittük. Egy huszonéves srác arra járt, egyből elvette tőlem a csomagot, hogy ő viszi. Nem a kolléganőmtől, tőlem. (Én meg átvettem kolleganő csomagját, na de akkor is, milyen hülyén jött már ki).

Most már a másik oldalon vagyok, ötvenes (igaz, nem elhízott), de pl. mobil szolgáltatónál ügyintéző pasika velem úgy beszélt (próbált beszélni), mint egy szardarabbal. Meg sem várta, míg a számlámat, papírjaimat összeszedem, már oldalt hajolva mögém nézve "hellóka", mosolyogva, persze egy bomba huszas éveiben járó lányka volt.

Nekem nem baj, ha a szépet meglátják (szerencsére volt benne részem pár évtizedig), de ennyire nyálasan undorító, nem tudom, a fiatal nő helyében mi lenne a reakcióm, gondolom, idegesítő nekik is, és most még hatványozottabban van az, ami 20 éve volt).

2022. aug. 18. 09:36
 16/39 anonim ***** válasza:
70%

17. Mind a kettő neveletlen volt. Én. Helyem is átadom, ha látok egy nénikét, vagy segítek ahol tudok.

15 voltam.

2022. aug. 18. 10:11
 17/39 anonim ***** válasza:
33%

Tömegközlekedésnél totál nem kell udvariasnak lenni. Ha én csak egy megállót megyek, a férfi meg a végállomásig, akkor nekem az a jobb, ha legutoljára szállok fel.

Pont az a baj az udvariassággal, hogy a józan ész kárára megy.

2022. aug. 18. 10:40
 18/39 anonim ***** válasza:
77%
17-es, egy az egyben ezt tapasztalom én is. Ha valakit nem akarnak megdugni, az nem ember a legtöbb hapsi szemében.
2022. aug. 18. 10:48
 19/39 anonim ***** válasza:
92%
" Ha én csak egy megállót megyek, a férfi meg a végállomásig, akkor nekem az a jobb, ha legutoljára szállok fel." Mert ugye gondolatolvasó mindenki, és éppen tudja aktuálisan meddig megy a másik. Ha felajánlják a helyet, de csak egy megállót mennék, megköszönöm, udvariasan visszautasítom, és feldobja a napomat hogy kaptam egy kedves gesztust, akkor is ha nem éltem vele.
2022. aug. 18. 10:56
 20/39 anonim ***** válasza:
26%
És minden egyes nőnek minden egyes férfi ajánlja fel a 4-6-os tömegében.
2022. aug. 18. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!