Ciki ha én sosem voltam szórakozóhelyen? 22F
Figyelt kérdés
Korombelikek kb minden hétvégén mennek, én meg egyszer sem voltam.
Engem nem érdekel, nem szeretem a tömeget.
Mások is vannak így?
Sokan lehetnek akik sosem voltak még?
2022. aug. 5. 20:14
1/9 anonim válasza:
Ha cikinek érzed, akkor az. Ha nem, akkor nem.
2/9 anonim válasza:
Még nem bánod, de a fiatalságodat elpazarolod ha nem vágysz a többi hasonló fiatal közé!
De ha lefoglalod magad valamivel és élvezed, akkor egészségedre!
Nem annyira gáz, de nem reklámoznám!
4/9 anonim válasza:
én sem, és remekül megvagyok nélküle. soha nem is vágytam rá
5/9 anonim válasza:
24/N vagyok, és 2-3x voltam csak buli helyen.
Én jobban értékelem a bowlingozásokat,biliárdozásokat,azt hogy beülünk a csajokkal/haverokkal egy bárba vagy vhova kajálni és egy jót beszélünk.
Semmit se vesztesz! Nem ezen fog múlni a fiatalságod minősége
7/9 anonim válasza:
Fejem megfájdul már ezektől az óvodás szintű "ciki-e" kérdésektől. Ideje lenne felnőni.
8/9 anonim válasza:
Én se voltam még, nekem valahogy nem az jelenti a szórakozást. Ha már találkozni akarok a barátaimmal, akkor inkább megyek koktélozni, társasozni, moziba, vagy étterembe. 24L
9/9 anonim válasza:
Nem ciki. Az lenne a ciki, ha mások kedvéért elmennél a szórakozóhelyre, amikor semmi kedved nincs hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!