Melyek azok a szavak, kifejezések amelyek idegesítenek titeket?
Figyelt kérdés
Nektek is vannak olyan szavak amelyeket ha hallotok,láttok nagyon zavar minden ok nélkül? Esetleg annyira hogy pl ismerkedés közben teljesen elveszítitek az érdeklődést a másik fél iránt2022. aug. 2. 21:36
21/28 anonim válasza:
Micsi, tess'/bátya, csövi, crush.
22/28 anonim válasza:
Végett, mindenhez IS, tanulkozva, ilyent, olyant, véce, gyön, gyün, mensz, megyen.
23/28 anonim válasza:
Ja, meg ezek a hülye angolból átvett szavak is idegesítenek: crush, crusholom, shoppingolok, cringe, kringézek, stb.
25/28 anonim válasza:
Szokok, szoksz, szokik, szokunk, szoktok, szoknak.
Ilyet, olyat. Annak ellenére zavar, hogy helyes.
Egyébként az ilyent, olyant egy nyelvjárás, és nekem logikusabb, mint az ilyet, olyat. Ilyen dolgot =ilyen + t.
26/28 anonim válasza:
24, elvileg azt jelentené, hogy tanult. Sokat hallottam már ezt "ki vagy tanulkozva", na ez annyit jelentene, hogy "tanult vagy, sokat jártál iskolába".
27/28 anonim válasza:
Engem még a home office is lehoz. Mert ugye azt nem lehetne simán magyarul mondani mert menőzni kell.
28/28 anonim válasza:
ok, boomer...
A gondolatok és észérvek nélküli, de magát különbnek gondoló emberfajta végső "frappáns" megnyilatkozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!