Miért megy jobban Tinderen a csajozás, mint élőben?
Tinderen rohadt sok matchem és likeom van, sok egyéjszakásom is volt tök fullos nőkkel. Illetve sok randin is voltam már, egy 2 éves kapcsolatom is onnan lett.
Viszont ha élőben akarok ismerkedni, egyszerűen taszítom a nőket. Nem vesznek észre, vagy undorodnak tőlem. Tegnap is elmentem egy nem előnyös kinézetű, pufi haverommal inni egyet, és a deákon odajött hozzánk két csaj, akik a haveromat meghívták magukhoz HB-ba, engem meg nem... Amivel alapvetően nincs baj, örülök haverom sikerének, de nem értem, hogy élőbe miért taszítom ennyire a nőket, Tinderen meg nem. Pedig általában ez pont fordítva szokott lenni,
Te mit keresel itt akkor? :D
Kamu szagot érzek :D
A Tinder egy "huspiac"! Ott én másmilyen lányokat sem találtam, mint fullos, tökéletes testű/arcú, modell kinézetű lányokat!
Természetesen, mindegyik valamilyen egyetemi végzettséggel rendelkezett vagy éppen járt valamelyikre...
Nem is értettem, hogy ilyen okos, tökéletes kinézetű lányoknak mégis mi szükségük interneten, teljesen ismeretlen pasasok között keresni a számukra megfelelő pasit, miközben a való életben is bárkit megkaphatnak...
Tehát, már lebuktál, hogy kamu a kérdésed, mert, ha ilyen nőknél te ennyire sikeres vagy, mint, amit állítasz, akkor neked minimum Zac Efron - vagy Brad Pitt kinézetűnek kell lenned!
Olyan nincs, hogy valaki interneten mindenkit megkap, élőben meg incel...
Mi a titka annak hogy sok match legyen az embernek tinderen
?
Mi a titka?
Jó fotók
Jó szöveg ?
Segítsetek?
F/28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!