Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért megy jobban Tinderen a...

Miért megy jobban Tinderen a csajozás, mint élőben?

Figyelt kérdés

Tinderen rohadt sok matchem és likeom van, sok egyéjszakásom is volt tök fullos nőkkel. Illetve sok randin is voltam már, egy 2 éves kapcsolatom is onnan lett.

Viszont ha élőben akarok ismerkedni, egyszerűen taszítom a nőket. Nem vesznek észre, vagy undorodnak tőlem. Tegnap is elmentem egy nem előnyös kinézetű, pufi haverommal inni egyet, és a deákon odajött hozzánk két csaj, akik a haveromat meghívták magukhoz HB-ba, engem meg nem... Amivel alapvetően nincs baj, örülök haverom sikerének, de nem értem, hogy élőbe miért taszítom ennyire a nőket, Tinderen meg nem. Pedig általában ez pont fordítva szokott lenni,

2022. júl. 15. 00:20
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Deákon hol ment oda hozzátok a 2 csaj?
2022. júl. 15. 00:55
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
A Tindernék van piaci szegmentáció, míg élőben eléggé változatos attitűdökkel találkozhatsz. Nem Te vagy más élőben, mint Tinderen, hanem a nőknek vannak ott más igényeik.
2022. júl. 15. 05:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Te mit keresel itt akkor? :D

Kamu szagot érzek :D

2022. júl. 15. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A Tinder egy "huspiac"! Ott én másmilyen lányokat sem találtam, mint fullos, tökéletes testű/arcú, modell kinézetű lányokat!

Természetesen, mindegyik valamilyen egyetemi végzettséggel rendelkezett vagy éppen járt valamelyikre...

Nem is értettem, hogy ilyen okos, tökéletes kinézetű lányoknak mégis mi szükségük interneten, teljesen ismeretlen pasasok között keresni a számukra megfelelő pasit, miközben a való életben is bárkit megkaphatnak...

Tehát, már lebuktál, hogy kamu a kérdésed, mert, ha ilyen nőknél te ennyire sikeres vagy, mint, amit állítasz, akkor neked minimum Zac Efron - vagy Brad Pitt kinézetűnek kell lenned!

Olyan nincs, hogy valaki interneten mindenkit megkap, élőben meg incel...

2022. júl. 15. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Te az élőben történő ismerkedést nem keverted össze a társkeresős ismerkedéssel? Általában az esetek 80-90%-ban amit te leírsz az élőben történő ismerkedésre jellemző. Pl: 1 éjszakás kaland általában szórakozóhelyen történő részeg vagy kábítószeres ismerkedés utáni gyere fel hozzám szituácikból nagyon jól kijön. Fullos nőkkel ismerkedtél. Gondolom úgy fullosak hogy csinálták az agyonra szerkeztett képüket és kinyomtatták a fejükre mint ahogyan a legszebb insta képükön kinéznek. :D Randizni és amiből jó kapcsolat leszt azt is a való életben a legkönnyebb megvalósítani. Te biztos valami chad féleség lehetsz és a te képed is agyonra lehetnek szerkesztve és Nicholas Victor profifotós csinálta a képeket ha tényleg igazad van!
2022. júl. 19. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt meg még kihagytam de nem hinném hogy gyárban vagy konyhán dolgozol minimálbérért, te tutira magasabb pozícióban lehetsz vagy esetleg zenész mert azoknak könnyű még csajozni a lóvé és a hírnév miatt. Mert ugye a nőknek 1 dologban jobb a szaglásuk mint a kutyáknak a pénz és hírnév kiszagolásában.
2022. júl. 19. 16:25
 7/8 anonim válasza:
70%

Mi a titka annak hogy sok match legyen az embernek tinderen

?

Mi a titka?

Jó fotók

Jó szöveg ?

Segítsetek?

F/28

2022. júl. 27. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Nicholas Victor féle profifotók, jó szövegek mint a csávók live tinder 2.0-ban amik nagy része gáz de a mai csajoknak bejövős és a nagy számú havi jövedelem!
2022. júl. 27. 15:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!