Elmennétek egyedül egy napra fesztiválra?
A kedvenc fellépőm koncertjére akarok menni, de senki sem tud velem eljönni, másrészt méregdrága a jegy, de nekem megéri. Annyira el szeretnék menni, de attól félek, hogy egyedül nem lesz olyan jó. Ilyen esetben elmennétek?
Ja és amúgy 24 éves lány vagyok.
Persze menj el. Én úgy vagyok vele amiket én szeretek zenéket. Azokat a barátaimat nem érdekli. Már kB 16 éves korom óta egyedül járok koncertekre. Lányként. Bízom benne egyszer jön a megváltom, aki hozzám csapódik majd. Mert ez így azért annyira unalmas.
Szval menj!
Valahogy ez az egyedül bulika mintha szorongással töltené el az embereket. Én is inkább extrovertált vagyok, de volt hogy egyedül utaztam külföldre, mentem be a deákra vagy épp el a soundra, mert előfordul hogy nem ér rá az, akivel elmennék. Egy fesztiválon könnyű ismerkedni, barátkozni, de kell hozzá egy határozottság.
25f
Kár hogy a szállásfoglalási javaslatomat a "beszexeléssel" hozták összefüggésbe, én ilyenre nem gondoltam.
Még az is lehet, hogy az egynaposon kívül egyéb programok is megtetszenének neki, akkor is jó ha van szállás.
Szállásfoglalás meg azért is praktikus lehet, mert például nem kell későn, az éjszakában hazautazni, ami szintén okozhat félelmeket.
Bár hibáztam hogy szállásfoglalást ajánlottam, hiszen ezzel egyenesen a lepontozás áldozatává váltam, valamint rögtön meg lettem vádolva azzal, hogy "beszexelésre" gondoltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!