Mi volt a legnagyobb butaság amit csináltál eddig életed során?
Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 06:36
11/14 anonim válasza:
Nevetséges hogy őszinte saját bevallásos véleményt itt lepontoz valaki...
12/14 anonim válasza:
Átfutottam egy úton, amin azt hittem, hogy balról nem jöhet semmi, a barátnőmet magammal rántva, egy fél méterre ment el tőlünk egy kocsi 120-szal, csikorgó gumikkal csinálta a "szarvas kanyart" mellettünk.
13/14 Senior Séf válasza:
Fene tudja. Kamaszkoromba se szeri se száma nem volt a hülyeségeimnek, de ez a dolgok rendje. A kamaszkor erre való. Feszegetni a határokat és begyűjteni az érte járó pofonokat. Amit lenn okom bánni, az az, hogy masszív piás lettem, és napi két-három doboz cigit szívtam. Ezekről 33 évesen szoktam le, és addig megtették a maguk rombolását, aminek most (63F) iszom a levét. Mondom, ezeket lenne okom bánni, de ha nagyon őszinte akarok lenni, nem bánom mégsem. Tettem, ami jólesett, amire korom és státuszom predesztinált.
14/14 Senior Séf válasza:
Ja, és még valami! Ne féljünk a hülyeségektől! Ha egyszer menni kell, úgyis csak azokra emlékezünk majd, azok kísérnek az utolsó utunkra, nem a csendesen csordogáló vasárnap délutánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!