Mi volt a legnagyobb butaság amit csináltál eddig életed során?
Ittasan be hánytam egy kocsmába .
Szóltam az oda érkező kocsmárosnak hogy,bocsi feltakarítom.
Majd adott egy óriási pofont,én meg szemközt fújtam gáz sprével és viperával el vertem +1oda ugró vendég is kapott.
Késöbb bírosági ügy lett mert el vitte a mentő a kocsmárost,és 1 évet kaptam érte de kp csekken kifizettem (volt rá lehetőség)
Rászoktam élvezeti cikkekre!
-Vagyonokat költöttem rájuk.
-Sokszor meg kellett alázkodnom mások előtt, amikor nem tudtam előteremteni, de meg akartam szerezni magamnak!
-Elképesztő energiáimat őrölte fel, hogy saját akaraterőmből be tudjam fejezni a használatukat.
Szerencsére nem a narkóról, ill. szerencsejátékról volt szó, de a dohányzás és az alkohol fogyasztása is egy eléggé kínos szenvedélybetegség volt számomra!
Sikerrel jártam, de ha ajánlhatom fiatal embereknek, jobb, ha rá sem szoknak! A mai árképzések mentén "csilliárdokat" el lehet verni ilyenekre!
Mielőtt azt hinnétek poénkodok: azt sajnálom hogy még a legeslegelső cigizési lehetőséget utasítottam vissza, és nem lettem sose dohányos.
Ezt sajnálom. Innentől vált nehézzé a kapcsolatépítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!