Eddigi életetek során kiben csalódtatok a legnagyobbat és miért?
Figyelt kérdés
2018. jan. 25. 00:52
1/23 anonim válasza:
Saját magamban, mindenben kudarcot vallok.
2/23 anonim válasza:
Apámban, mert miután karriert csinált pökhendi lett. Idegenekkel ment a jópofizás, a családját meg leszarta. Aztán már azt hitte, hogy ő az atyaúristen, és alkoholista is lett. Most már mindegy is, mert 9 éve halott.
3/23 anonim válasza:
Anyukámban, amikor rájöttem, hogy zugivó.
4/23 anonim válasza:
Testvéremben. Évekig tartott, míg be mertem vallani magamnak, hogy gyanúsan mindig csak akkor keres, ha pénzt akar kérni. Amit aztán sosem ad vissza. De újra és újra reméltem, hogy egyszer csak úgy felhív, hogy beszélgessünk. Tegnapelőtt hívott, dumáltunk, nem kért. Aztán jött egy üzenet, pénzre lenne szüksége... kész, feladtam.
5/23 anonim válasza:
63%
Dettó, bár mi már alig beszélünk. Elvileg most látszik változás...de hát tudjuk meddig tart az.
Ja és magamban is, ugyanazokat a köröket futom.
6/23 anonim válasza:
Az életben meg Istenben, ha létezik.
7/23 anonim válasza:
Elég sok emberben.
Többek között én is apámban, volt csajomban, haverban, aki meglopott, stb...
8/23 anonim válasza:
Jézusban. Mert nem mentett meg egy betegségtől, az ezzel járó műtétzől és szenvedéstől. Pedig rengeteget könyörögtem hozzá és sok sok felajanlást tettem amit komolyan is gondoltam. A vérfolyásos nőt meggyógyította és Lázárt is feltámasztotta. Engem nem szeret 😢 pedig csak két dolgot kértem tőle semmi mást. ☹
9/23 anonim válasza:
Egy barátnőmben aki mellett mindig ott voltam ha bajban volt. Mikor súlyosan megbetegedtem meg sem kérdezte, hogy vagyok vagy tudna e segíteni. De még meg.is sértődött, hogy nem tudok vele kirándulni menni. Hozzáteszem életveszélyes állapotban voltam. Mikor megkértem, hogy ezek után kerüljön el engem és a szüleimet is. Nyilvánosan olyanokat írt rólam a neten, hogy évek óta zaklatom őt és irígy vagyok rá. Mikor mindig csak segítettem neki, ő meg rondán kihasznált engem is meg a szüleimet is.
10/23 anonim válasza:
A barátnőimben. Soha de soha nem gondoltam volna róluk hogy arcátlanul hazugul becsapnak.
Az ilyen családi jellegű dolgokat nem igazán értem, hiszen nem egy idegen akinek nem adnék. Ha pénzt vagy bármit kér adok amennyit tudok nélkülözni. Az engem nem bánt, hanem az inkább hogy kérnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!