Szerintem az ember egyetlen egyszer lehet élete során igazán szerelmes. Mit gondoltok erről?
Egyetértek Veled, Kérdező!:) Az én szívem is egyetlen személy iránt vágyakozik, senki más iránt nem leszek képes ilyen mély érzésekkel kötődni...
Habár egyelőre úgy tűnik, az élet más utakat szövöget számunkra, én rendíthetetlenül kitartok az iránta érzett érzéseim valamint a személye mellett...
Nincs így. Attól függ, kikkel jön össze. Ha nagy kettőtök közti intenzitás...,
80% felett már szinte új dimenzióba lép.
13 évesen beleszerettem valakibe,akit a mai napig nem tudtam elfejteni,pedig az nem most volt már,és örökre a szívemben fog élni! OKé,ez túl nyálasan hangozhat,de igaz! Előtte és utána is voltak fellángolások,és kisebb kapcsolataim,de még egy olyan,mint ami akkor,Vele volt,az már sohasem lesz. Jelenleg van egy párkapcsolatom,kedves srác,odaadó,de mérföldkövekkel van lemaradva Hozzá képest,össze se lehet őket hasonlítani,de tényleg! Megtanultam elengedni a múlt történéseit,mert a múltban nem lehet már élni,de ameddig demens nem leszek,hogy ne emlékezzek semmire sem,addig az emlékezetemben fog ugyanolyan élénken élni,mint ahogy akkor élt!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!