Milyen rossz élményetek volt már a fém-hulladék gyűjtés során a házatok területére a jelenlétetekben bekerülő cigányokkal kapcsolatban?
Elvittek tőlünk néhány dolgot amitől mi is megszabadultunk volna, így lényegében üzlet volt. Persze kedveskedők voltak mint általában... De szerintetek kell tartanunk attól, hogy látván a környékünket nagyobb bátorsággal betörnek hozzánk?
Segítségkéréssel jutott be hozzánk a kedves pár, "ekkor"(nyilván ürügy volt) pillantotta meg a rossz hűtőt és megkérdezte elviheti-e. Igent mondtunk. Ekkor indult a lavina, a pásztázás. Körbenézett, loholnom kellett utàna kb. Amikor már láttam hogy menthetetlen már ajánlottam én is pár dolgot. Mindegy volt már, így legalább megszabadulhatok a szeméttől gondoltam magamban. És így is lett. Milyen tapasztalataitok vannak? Jártatok már így?
Sajnos tudom hogy kutyából nem lesz szalonna, így tartok most.
Semmilyen. Eleve nem engedek be cigányt a kertembe sem, még a kapu elől is elzavarom ha jön, hogy van-e valami eladó.
Lomtalanításnál sem engedem hogy segítsenek, ide be nem teszi a lábát egy sem. Ha mégis bejutna valahogy, nem tudom, hogy tőlem kellene-e jobban tartania vagy a kutyától.
Mindenesetre vondd le a tanulságot: soha me engedj be senkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!