Milyen hihetetlen helyzetben volt részed életed során?
Akár veled, akár mással történt
(nem hittél a szemednek)
Tavaly előtt kijutni az EB-re elég extraordinary volt...
Azt hinni, hogy az Aranycsapat óta megint működik a magyar foci... Ünneplő emberek, nemzetiszínű buszok, piros-fehér-zöld arcfestés... Amikor a focizó gyerekek nem azt mondják, hogy "én leszek a Messi, vagy az Iker Cassilas", hanem azt, hogy "én leszek a Dzsudzsák Balázs, meg én leszek a Király Gábor..." Egy kis nemzeti öntudat / összetartozás... Egy kis boldogság, önmagunk, és az országunk szeretete... (Mert hiába egy kis dologról beszélünk, és tudom, hogy nem ezen fognak múlni az előbb említett dolgok, mégis ilyet váltott ki az emberekből.)
Számomra az a néhány hónap teljesen álomszerű volt. Egy kis betekintés abba, hogy így is lehetne élni.
Kiírtam ide egy kérdést a kutyámról (2 éves vizsla keverék) , arról érdeklődve, hogy milyen mix.
Másnap pár ember felajánlotta segítségét, hogy töltsek fel képet. 11: 30 körül lefilmeztem, feltöltöttem a képeket.
Olvastam egy könyvet közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!