Milyen ruhamárkákat vegyek fiamnak hogy ne nézzék le osztálytársai?
manapság vajon milyen márkájú a "menő" póló, pulcsi, kabát, farmer, cipő?
sírva jött haza mert mondták neki osztálytársai hogy mi csórók vagyunk mert semmi márkás nincs rajta. őszintén eddig nem figyeltem erre valóba, de persze veszek neki márkás dolgokat csak nem tudom milyen márkákat érdemes manapság.
Szomorú hogy mondhatni gyerekek itt tartanak,hogy ki visel márkás ruhát és ki nem. De sajnos erre az irányba haladunk,ám hogy a kérdésedre válaszoljak is én a Calvin Klein, Tommy Hilfiger márkát mondanám
About you-n tudsz rendelni
A válaszolók többsége rögtön támadó üzemmódba kapcsol,nemegészen ertem miért.
Vagyis értem,de nem jogos.
Egy átlag embernek "NAGY" markas ruhat viselni (pl:Gucci) fogalmazhatunk ugy is felesleges kiadas lenne. Hiszen olyan árak vannak hogy az átlag ember havi fizetese is sokesetbe keves lenne rá.
Ez a marka nemis nekik lett letrehozva.
De bizony vannak emberek akik ezt megtehetik,es ezert nem kell oket lenezni,bantani,rossz szemmel nezni.
Én nem hordok márkás ruhákat,de ha valakin látok egyáltalán nem vagyok veleszembe előítéletes emiatt.
Nyilván énis szívesen felvenném őket de nem tehetem meg.
Én nem tudom, hogy milyen osztálytársai vannak, de az én lányom magániskolába járt gimibe, utána meg egyetemre, de ilyen téma fel sem merült. A diáktársai közül több lány is járt nálunk, de egyiken sem volt sosem márkás ruha vagy cipő.
Amilyen márkákat a 12. írt, azokat én drágának találom, de az About you-n érdemes nézelődni, mert gyakran vannak leárazások, sőt, ha valamin mérethiány van, akkor meg eléggé leárazzák a termékeket. A szállítás és a visszaküldés is ingyenes.
Egy csoportba (eseteben az osztlyba ugy illeszkedhet be,ha hasolo az oltozete. Tehat nezz szet es jegyzetelj vagy fotozz.
Cipo polo nadrag taska. A stilust is figyld meg.
A felnott eletben is igy megy,h a hasonlo lzetuek szimpatizalnak a legtobbszor.
Ez a dolog a gyerekek körében szerintem nem újdonság. 34 éves vagyok, már általánosban "néztük" hogy ki milyen ruhát hord, van e rajta márkajelzés. Emlékszem akkoriban nagy divat volt az a klasszikus Budmil iskolatáska. Hát én olyan boldog voltam mikor kaptam egyet az unokatesómtól használtan! Szóval ez nem mostani dolog...
A középiskola ugyanez volt, bár szekálások nemigen voltak, de az "státuszt" jelentett ha valakinek márkás ruhája volt. Sőt a lányok körében, ha valakinek X-it ruhája volt, kifejezetten "nagy dolognak" számított, mivel egy nadrág 15 ezernél kezdődött. (Nekem volt több felsőm és nadrágom is).
Nem elit, egy 8. kerületi középiskolába jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!