Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az normális, ha osztálytársam...

Az normális, ha osztálytársam anyja zaklat?

Figyelt kérdés
Bővebben; még áprilisban összevesztem pár barátommal valamiféle gyerekes dolgon, azóta pedig folyamatosan csesztetik, én kibékültem velük, viszont ő nem. Volt egy kis vita velük kapcsolatban, majd ezt ofőin beszéltük meg, az ofő kérdezte, hogy miért rágtak be rá, és nem mondta el senki, feltehetőleg azért, mert ők sem tudták igazából, ugyanis az illető elég fura. Majd az osztálycsoportból őt kidobták, csak úgy random, utána pedig felhívott, majd átadta az anyjának a telefont, ő pedig elkezdte mondani, hogy ő bizony ezzel bemegy a rendőrségre, meg hasonlók, mivel bántják a gyerekét. Lebeszéltem róla, mielőtt valami hülyeséget csinálna, majd követelte(!), hogy mondjam el az ofőnek azt, amit ofőin nem, hogy álljak ki mellé, ha ő is kiállt. Igen, kiállt, lassan egy éve, azóta rengeteget változott, nem beszél senkivel, egyedül ül, néha beszélek vele, és jóban vagyok azokkal, akikkel ő nincs, lehet, hogy ez szúrja a szülő szemét. Mivel nem tart senkivel sem kapcsolatot, ezért különcnek néz ki, illetve a tanárok is megmondták, hogy fura egyéniség, ebből adódóan, nem hinném, hogy velünk van probléma. Úgy gondolom, hogy nem a 35 embernek kéne alkalmazkodnia hozzá, hanem neki kéne a 35 embernek..

2022. febr. 25. 18:14
 1/6 A kérdező kommentje:
35 emberhez***
2022. febr. 25. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé zavaros, amit írsz. Szóval van egy srác az osztályban, akit kiközösítettetek. Egyrészt az, hogy valaki egyszer felhív, nem számít zaklatásnak. Másrészt, ha valóban úgy van, hogy az a srác anno kiállt melletted, de te elfordultál tőle, hogy bevágódj a falkánál, akkor szégyelld magad. Attól mert valaki más (bár ezt kifejthetted volna), nem kell bántani, meg szívózni vele. Ha a tanárok ehhez valóban asszisztálnak, jó kis iskola lehet...
2022. febr. 25. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Tehát, te összevesztél 35 emberrel, csak egy srác állt ki melletted, ezért rá is megharagudtak.

Te azóta visszanyaltad magad a többiek közé, a melléd álló srác viszont nem, ezért testületileg olyan szinten marják, hogy már az osztályfőnöknek kellett beavatkoznia.

Igaz, hogy az osztályfőnöknek játszottátok a hülyét, hogy senki nem tud semmit, így megint a gyerek maradt a szarban és ő lett a "fura gyerek"

Az anyja nyilván ki van borulva, hogy látja a gyereke szenvedését, undorát, félelmét az iskolába menettől, a csürhétek jóvoltából.

És teljesen jogosan követelte, hogy MONDD EL AZ IGAZAT!

Megvallom, én egy jámbor lélek vagyok, nem bántok gyereket-állatot, de ha az én gyerekem menne tönkre a te aljasságod miatt, elkapnálak és úgy elvernélek, hogy szarnak nem lennél jó!

2022. febr. 25. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
nem zaklat téged senki . gerinc fontos dolog keveseknek van és sokaknak nincs
2022. febr. 25. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
40%
Nem normalis
2022. febr. 26. 03:22
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

#5, nem, de nem is történik ilyen.

A történet elég zavaros, főleg a követhetetlen névmások miatt.

Ha úgy van, ahogy előttem a többiek értették, akkor tényleg szégyelld magad!

2022. febr. 26. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!