Egy volt osztálytársammal találkoztunk tömegközleken. Az utas bácsi miért mosolygott?
Figyelt kérdés
Szóval találkoztunk (én lány, ő fiú) köszöntünk egymásnak és pár megállót beszélgettünk teljesen alap dolgokról, mint pl. kivel mi van. Az egyik utas bácsi pedig többször is ránk nézett mosolyogva. Szerintem tök kedves volt tőle, de ugyan mit mosolyoghatott?2022. ápr. 12. 22:36
1/10 anonim válasza:
Lehet szarul alllt a hajad...
Honnan tudjuk mit mosolygott?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem, hogy mondd meg az egzakt választ, hanem azt, hogy te mire gondolnál. Van még tipped esetleg?
2022. ápr. 12. 22:44
3/10 anonim válasza:
Lehet, hogy eszébe juttattatok valamit, vagy szimplán aranyosnak talált titeket..
4/10 anonim válasza:
Gondolom eszébe jutott, mikor ő is diák volt és találkozott a régi barátokkal.
5/10 anonim válasza:
Tetszett neki a szituáció. Jót mutatott két esetlen fiatalon.
7/10 anonim válasza:
1. Nosztalgia. Eszébe jutott a fiatalkora, amikor ő is találkozott egy volt osztálytársával.
2. Tetszettetek neki. Lehet gondolta, hogy összeillenétek vagy, hogy jól mutattok egymás mellett.
8/10 anonim válasza:
A fiatalok idióta nyelvhasználatán mosolygott.
9/10 A kérdező kommentje:
A nosztalgia nem rossz tipp, egyáltalán nem.
2022. ápr. 13. 01:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!