Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Melyik magyarországi megyében...

Melyik magyarországi megyében laknak a legnormálisabb emberek, és melyik a legélhetőbb?

Figyelt kérdés
Pest megyén kívül természetesen, nyilván Budapest a legélhetőbb, ha azt nézzük, de engem azon kívül, más megyék érdekelnének... Tehát olyan, ahol a többihez képest feltűnő hogy mennyivel rendesebb, kedvesebb és jóravalóbbak az emberek, és meg is lehet jól élni, ergo akad normális munka is.
2022. máj. 19. 07:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7-es, én ezt tapasztaltam. Bunkó.
2022. máj. 19. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:
21%

Vas megye a legélhetőbb.

Azzal pedig a legkevésbé sem értek egyet, hogy Budapest lenne a legélhetőbb. Pont az a legrosszabb hely az általam ismertek közül. Koszos, büdös, állandó forgalmi dugók vannak, rossz a közbiztonság és arrogánsak az emberek.

2022. máj. 19. 09:53
 13/14 Shaddark ***** válasza:
78%

Én is Pécsre szavazok.

Bár régebben jártam már ott, vagy 4 éve utoljára, de ott láttam a legtöbb mosolygó embert. És a város is szép szerintem.

Szekszárdon az jár jól aki sznob, lesz magához való társasága. Hivatalnok város, el tudja mindenki képzelni szerintem. Amúgy az itteniek elég zárkózottak, évi pár napra nyitnak amikor borfesztivál vagy pünkösd van.

Debrecen nappal szép és kellemes, éjszaka inkább ne menj ki :)

Szeged nekem is bejövős volt, bár 10 éve jártam ott utoljára. Mondjuk én anno az "ifi napok" alatt jártam mindig ott, nem tudom hogy hétköznapokon is annyira élhető város-e.

2022. máj. 19. 10:06
 14/14 anonim ***** válasza:
49%

#9 vagyok.

Sajnos csak magát Pécset ismerem, a környékén fekvő többi településről nem tudok nyilatkozni :(

A szekszárdiak egyáltalán nem sznobok, a lakosok többsége nagyon közvetlen. Több mint húsz családot ismerek onnan korábbi munkám révén. Jelen korunk világában teljesen normális dolog szerintem, ha valaki nem azonnal nyit az ismeretlenek felé, hanem egy minimális ismerettség után. Ha szóba elegyedsz velük, igenis közvetlen, segítőkész, támogató embereket ismerhetsz meg a személyükben. A pécsiek mellett a szekszárdi lakosokat tartom országunk legjobb közösségének.

2022. máj. 19. 12:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!