Melyik magyarországi megyében laknak a legnormálisabb emberek, és melyik a legélhetőbb?
Nekem személy szerint nagyon jó tapasztalataim vannak Szekszárddal, Péccsel és Szegeddel.
Szekszárdon kifejezetten segítőkész, kedves emberek sokaságát ismerhettem meg, a munkalehetőség a környéken kevesebb, de az a kevés, ami a vonzáskörzetében jelen van, jól fizető és stabil. Szeged élhető, kellemes, a lakosokról kevésbé tudok kornkétumokkal nyilatkozni, hiszen itt már jóval többen laknak, és vegyesebb. Pécset megintcsak kiemelném, mert élhető, kellemes város, kulturált, normális lakosokkal, infrastrukturálisan kedvező, illetve az ott lévő szolgáltatók korrektek, az emberség még az üzleti életben is jelen van köreikben. Tisztességes, korrekt város.
Sopron is kellemes lakóhely volt — munkavállalás szempontjából meg ugye jók voltak a feltételek az Ausztriába való átjáráshoz — de az utóbbi időben rettenetesen "lezüllött" azáltal, hogy boldog–boldogtalan idetelepedett, ukrán vendégmunkásoktól a gazdagodni vágyó Lakatos Húliókig. Már nem olyan, mint volt... Ugyanezt tudom elmondani Győrről, ott pedig rengeteg újgazdag él, a rosszabb fajtából... Nagyon gyakoriak a mindenre képes, gátlástalan passzívagresszív emberek a városban, sokan pszichopaták arrafelé.
Így hát Szekszárdot, Szegedet, és mindenekelőtt Pécset tudom ajánlani neked.
Nem, Pécsen alacsony a cigányok aránya.
Debrecennel kapcsolatban mindkét válaszolónak igaza van, ugyanis Debrecen egy valóságos olvasztótégely. Vannak valósággal lélegzetelállító városrészei, és vannak veszélyes, félreeső putrik is. Bármiben segítő szomszédasszonyoktól prostituáltakat futtató késelő maffiózóig rengeteg eltérő kaliberű ember él a városban. Teljesen vegyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!