A magyarok körébe a házasodási és gyerekvállalási kedv miért nem éri el még a népesség kétharmadját se, mi lesz így ha ilyen céltalanul lézengenek csak az emberek a tudatos élet helyet?
Kedves "ha te azt tudnad", szerinted egy normalis szulonek nem a gyereke az elso? Es ha szerintem igen,akkor retardalt vagyok?
Nem is beszeltem azokrol akik eleve nem vallalnak gyereket. Veluk semmi bajom.
De aki megszuli, es utana nyavalyog hogy "nem tudja szeretni", az selejtes, biologiailag es erkolcsileg is. Bocs ha esetleg fajo pontra tapintottam🤷🏽♀️
Mondom én, kiforgathatod a szavaimat, meg gyűlölködhetsz ettől még nem ezt mondtam.
Egyrészt szerintem teljesen normális, hogy nem csak és kizárólag a gyerek az első, nem körülötte kell forogjon a világ évtizedeken keresztül.
Másrészt meg sehol nem erről volt szó, hanem, hogy ha újra gyereket kellene vállalni akkor sokan nem vállalnák be újra. Most ezzel mi a baj?
Pont ez a lényeg, hogy aki tudja, milyen az amikor a "gyerek az első" az tudja mennyi lemondással és kötelességgel jár. És igenis lehet, hogy ezeket előtérbe helyezné a gyerekvállalással szemben, ha újra választhatna.
Nyavalygásról meg senki nem beszélt, ez megint csak a te tévképzeted.
Amúgy ki a nagyobb erkölcsi és biológiai selejt?
Aki meri vállalni, hogy ő gyerek nélkül élne, de ezzel nem bánt senkit.
Vagy azok akik automatikusan "selejtesnek" bélyegeznek mindenkit csak mert nekik nekik nem a gyerek az élet minden értelme?
Szerintem egyértelműen az utóbbi...
Nem kell senki szájába rágni semmit, pont ez lenne a lényeg.
Az téged minősít, hogy képtelen vagy a valós vitázásra azon kívül, hogy mindenkit lekicsinylően lehülyézel vagy selejtesnek tartasz... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!