A magyarok körébe a házasodási és gyerekvállalási kedv miért nem éri el még a népesség kétharmadját se, mi lesz így ha ilyen céltalanul lézengenek csak az emberek a tudatos élet helyet?
Aham. Szóval, ha valaki nem vállal gyereket, erre a túlnépesedett bolygóra, egy olyan országban, ahol a saját ingatlan megszerzése is hatalmas társadalmi probléma, céltalan az élete?
Többet ne is mondj, instant retardáció jelei látszódnak. (:
Nem azért de én szinte minden második ember kezébe babakocsit vagy kölyköt látok az utcán. Az ismerőseim között sincs olyan rajtam kívül akinek ne lenne minimum egy gyerek. A legtöbbnek 3 van. Nyilván a támogatások miatt.
Gyerekmenteseket csak itt gyakorin meg facebookon látok.
"mi lesz így ha ilyen céltalanul lézengenek csak az emberek a tudatos élet helyet?"
Mucika, pont az a tudatos élet, hogy nem szarok le egy almot, ha azzal őket és magamat is megnyomorítom anyagilag.
Igen, a childfree gondolat leginkább itt a gyk-n meg a fácsén tombol, nem véletlenül a gyerekmentes embereknek van ideje ezzel f@szkodni meg kommentelgetni, akiknek van gyerekük, azok a gyerekekkel vannak elfoglalva.
Ezek az emberek egyébként nagyon gyors kihalásra vannak ítélve és ez így is van jól, ilyen eszmék nem élnek túl egy generációt, egyszerű darwinizmus.
Mintha csak a gyerek lenne a nagybetűs cél.
Legtöbb ismerősöm aki már felnevelt egy gyereket azt mondja, hogy ha újra kezdhetné az életet, akkor egyáltalán nem vállalna gyereket, mert sokkal több ideje jut önmagára.
Van gyerekem, es nem bantak meg anyamek, pont miattuk (foleg anyam) miatt tudom hogy ez a normalis, mivel szamomra ez a termeszetes.
Mindenki sajat magabol illetve a sajat korulmenyeibol indul ki, szoval ha szerinted normalis az ha valaki megbanja a gyereket, van szamodra egy rossz hirem...
Kiforgathatod fröcsögve a szavaimat, gyűlölködhetsz, attól még nem ezt írtam.
Tekintve, hogy senki nem beszélt megbánásról. Ez egyszerű döntés.
Mivel ők tudják mivel jár egy gyerek felnevelése, ezért nem vállalnák be újra, hanem a maguk életét élnék gyerek nélkül. Ahogy teszik ezt most is a gyerek felnevelése után. Az, hogy te ez alapján tartasz valakit selejtesnek, csak a te retardáltságod bizonyítja.
Bár miről beszélünk az után, hogy számodra csak az a normális akinek a gyereke a mindene, mindenki más meg "selejtes" csak mert számára más is létezik a világon a pulyán kívül. Ne haragudj, de itt te vagy az elb^szott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!