A Gyurcsány és Bajnai kormány miért nem támogatta a gyerekvállalást? A Orbán kormány miért ilyen jó szívű?
A Gyurcsány és Bajnai kormány idejében nem nagyon támogatták a gyermekvállalást de most a Orbán kormány nagyon rajta van a családok támogatásán.
Pedig 10-12 évvel ezelőtt is voltak már bőven népességi problémák Magyarországon de a Gyurcsány meg a Bajnai kormány nem nagyon foglalkozott ezzel a problémával.
Mert nem volt olyan vastag bőr a képükön, hogy a nők méhében matassanak. Azok a módszerek, amikkel “dolgoznak” és amiket kiejtenek a szájukon, gusztustalanok. És itt nem a hitelre gondolok, még mielőtt valami vérfideszes betámadna.
A gyerekvállalás két ember döntése, én nem fogok szülni csak azért mert Orbán és a pincsijei szerint ez a dolgom. Plusz, azt sem akarom, hogy egy gondolkodásra képtelen birkát neveljen ki ez a szuper oktatási rendszer az én gyerekemből.
"Senki sem kötelez arra, hogy szülj"
Milyen kis kedves vagy. :)
Senki nem kötelezi őket a gyerekvállalásra, de ha nem teszik meg, akkor az életben nem lesz lakásuk. Ez olyan, mint a "senki nem kötelez arra, hogy leszopj egy lovat, de ha nem teszed meg, akkor kiverjük az összes fogadat".
“És ezt a támogatást még akkor is megkapod, ha közben habzó szájjal szídod Orbánt és a pocakodban a babával kormányellenes tüntetésekre járkálsz.”
Tanulj meg szöveget értelmezni, és akkor nem kell fölöslegesen pötyögnöd, mert én egy szóval nem szidtam a te imádott miniszterelnöködet...nem fogok gyerekkel tüntetésre járni, mert én ide biztosan nem fogok szülni :)
Támogatták. Azért is nevezték cigányszaporítónak őket.
A fidesz ezzel szemben csak a középosztálytól feljebb lévőket támogatja,vagyis igen keveseket,valós gyerekszaporítási cél nincs mögötte csak propaganda célok. Mégis a szülészeti osztályok tele vannak cigánnyal.
A lényegi különbség hogy régen voltak gyerekorvosok,gyerek házi orvosi rendelés,óvodai hely,most ezek vagy nem adottak vagy korlátozottan adottak,vagy magánrendelésen pénzèrt adottak. Ezert összeségében sza rabb a helyzet ezügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!