Voltál már Fankadeli-féle Elvonuláson? Ha igen, leírnád a tapasztalataidat?
A személyeskedés mi felénk nem szokás így ebbe nem mennék bele. Igen, Feri a rajongók pénzéből èl plusz hangmérnökösödik. Ahogy a legtöbb zenész ugyanígy nem betonozik meg könyvel hanem zenél. Van aki simán cd eladásból is megél meg a rádióból is de mindenki ilyen népszerű. Aki ismeri és szereti a munkáját az szívesen is támogatja. Ez nem agymosás a zenészek így élnek, van akinek a cdjét veszed, van akinek támogatóit utalsz ha szeretnél. Kérlek másolj be ide bármi konkrét beszélgetést előzménnyel együtt, ahol Feri pénzt kér vagy folyamatosan beszól bárkinek, azért mert nem fizet és a többi. Én nem tudok ilyenről. Viszont részemről ezt itt lassan lezárom, mert a személyeskedésre és gyűlölködésre nem pazarolnék energiát, hogy reagáljak.
Én rengeteget köszönhetek a közösségnek, a nyarunk kedvenc időtöltése a tábor, szeretjük a zenét, a társaságot. Én szívesen ajànlom ezért leírtam, ahol lehet érdeklődni. Aki csak mocskolódni szeretne az nyugodtan tegye, de én ilyen játékokba nem megyek bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!