Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Voltál már Fankadeli-féle...

Voltál már Fankadeli-féle Elvonuláson? Ha igen, leírnád a tapasztalataidat?

Figyelt kérdés

2022. máj. 8. 20:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Ez engem is érdekelne.
2022. máj. 10. 16:24
 2/13 anonim ***** válasza:
43%
A hely a béke szigete, az emberek rendkívül barátságosak, az előadások nagyon érdekesek, már ha az ember hajlandó magába nézni és nyitott a változásra.
2022. júl. 30. 09:06
 3/13 anonim válasza:
72%
Nem más, mint egy szekta! Arról szól az egész, hogy fankadeli gyűjti magának a lóvét, és közben istenként kell tisztelni.
2022. aug. 20. 15:52
 4/13 anonim ***** válasza:
25%

3as, te voltál valaha Elvonuláson? Nem hiszem mert akkor tudnád, hogy mennyibe kerül és onnan már józan paraszti ésszel kiszámolható, hogy Ferinek abból semmi sem jut. Vehetsz cdt pólót pluszba, de fegyvert nem tartanak a fejedhez, hogy vedd meg. Ellenben naponta 3szor kapsz meleg ételt, van szállásod, minden nap koncertek,előadások, sportolási, strandolási lehetőség.. és semmi sem kötelező. Ha te egész nap a medencénél döglenèl mert te azt szereted azt is lehet. Ha nonstop előadásokat hallgatnàl azt is. Egy csomó fakultatív lehetőség van. Már csak ezért se értem a szekta dolgot. Hát ha akarod egy hétig nem is találkozol Ferivel mert nem mész be az előadására (bár akkor nem értem miért akarnàl Fankadeli táborba jönni). Az istenként kell tisztelni dologra nem is tudom mit reagálhatnék, annyira abszurd. Ha hoznál példát, hogy ezt honnan veszed vagy miből gondolod az segítene, mert így elképzelésem sincs.

Szerintem ne random internetezőktől tájékozódjon senki, hanem nézze meg mindenki a filmeket, ami a táborokról készült (, Az Elvonulás vagy a legújabb: Közös ég), nézzen el egyre és ha ezután azt érzi, amit a 3as ír, akkor felnőtt ember módjára jelezze azt Ferinek vagy a szervezőknek és ha annak eredményeképp sem vàltozik az álláspontja, na akkor fröcsöghet az interneten.. Bár személyes véleményem szerint, aki ennyi energiát fektet ebbe az egészbe és még ígyis csak fröcsögés az eredmény, az jobban tenné, ha inkább picit többet foglalkozna magával mert az már valami komoly frusztrációból fakad.

Van, aki persze azt mondja, hogy ez nem tudott neki adni semmit vagy ez a tàbor nem neki való (ebből van a kevesebb). Nem vagyunk egyformák és ezzel nincs is semmi baj.. de valótlanságokat állítani semmi szükség..

Ha valakit érdekel tényleg nézze meg a filmeket, nézzen fel az egységbe, kérdezzen ott vagy a facebookon olyanoktól, akik valóban érintettek a témában vagy voltak már táborban. Biztos vagyok benne, hogy minden kérdésre kapnak választ :)

2022. aug. 22. 07:56
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

Azt hol lehet megnézni hogy mennyibe kerül? Nem találtam sehol.

Engem érdekelne, de így, hogy titok övezi az egészet és még az árat is, elég gyanús.

Én is afelé hajlok így hogy szekta, máskülönben nem lenne okuk ennyire titokzatoskodni.

Ha én kitalálok egy szolgáltatást, akkor nyíltan leírok róla mindent hogy az érdeklődők tudják hogy mire számíthatnak, és az árral kapcsolatban sem kertelek.

Most vagy én vagyok sík hülye (ami egyébként könnyen lehet) vagy sehol nincs fent semmi normális infó erről az egészről.

2022. aug. 22. 09:23
 6/13 anonim ***** válasza:
42%

[link]

Itt vannak mindig fenn az aktuális legközelebbi táborok. Mivel a becsült létszámtól függően vàltozik a program, különböző szállás/étkezés..stb típusok vannak így kérnek egy előzetes jelentkezést, ami után megkapod mi mennyibe kerül majd ha meg lesz tartva, de ez semmiféle kötelezettséggel nem jár simán mondhatod, hogy köszi nem, sőt ha előleget fizetsz és meggondolod magad azt is visszafizetik gond nèlkül… de ha ez sem lenne elég a megadott email címre írsz, megkérdezed az adott tábor mennyibe került kb az előző években és meg fogják írni. Ez nem titkolózás ez egyszerű logisztika, ami szükséges ahhoz, hogy egy nem àllandó létszámú/programú/különböző igènyeknek megfelelő tábort meg lehessen szervezni. Nem írhatják ki, hogy kb 40.000 forint mert lehet kevesebb, lehet jóval több lesz, aztán meg azért szólnák meg őket. Tényleg a kommunikàció a kulcsa mindennek. Meg kell kérdezni a szervezőket, ilyen egyszerű. A nagyobb nyári táborokról, ahol azért nagy létszám van àllandóan mindig van előtte a közösség oldalán (egység) és itt a linkelt tábor lapokon is bővebb infó, de a pontos részletek mindig emailben mennek ki az előzetes érdeklődés feldolgozása után, a kissebb tematikus táborokról meg mindig csak emailben, mert az előfordulhat hogy meg se lesz tartva, ha nincs elég jelentkező.

2022. aug. 22. 10:11
 7/13 anonim válasza:
53%
Ok, ez igaz, hogy maga a tábor nem feltétlen a Fankadeli imádatról szól, de ami hozzá tartozik, az egyértelműen egy szekta. Fizess tagdíjat, tartsd el Fankadelit, stb. Ha rosszat szólsz, akkor távozz innen, tiltva vagy...
2022. aug. 22. 10:28
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

6, köszi, így már sokkal érthetőbb.

Csak ezzel pont azokat "ijesztik" el, akik vacilálnak hogy mennének vagy sem. Ilyet még nem tapasztaltam hogy menet közben alakul minden. Általában az ilyen táboroknál kiszámolják előre az árat egy belőtt létszámmal, és eleve úgy hirdetik meg hogy ennyi és ennyi hely van, addig lehet jelentkezni amíg el nem fogy. És így mindenkinek tiszta minden, az ember fel tudja mérni hogy menne-e vagy inkább kihagyja.

Nekem túl bizonytalan az egész így, és nem is feltétlenül az előre nem tudható ár miatt, bár az is egy tényező. Pedig jó kis tapasztalat/élmény lehet egy ilyen elvonulás.

2022. aug. 22. 10:42
 9/13 anonim ***** válasza:
25%
Milyen tagdíjat? Ez nem igaz. Nincs tagdíj. Támogatói díjat fizethetsz teljesen önkéntesen, még az összegét is te választod meg.. ha akarsz akár csak 300 forintot, ha nem akarsz semmit és ráadásul ezért cserébe olcsóbban kapsz cdt, pólót, egy csomó plusz videóhoz, új számokhoz hozzáférsz. Erős különbség van.
2022. aug. 22. 10:42
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
8as. Ebben igazad van, sajnos a szervezés ilyen szempontból picit gyerek cipőben jár, mert csak az utóbbi időben lett ilyen felkapott és nagy létszámú a tábor, sok gyerek betegsége van még, amin csiszolni kell. Az időközbeni program alakulás is ennek köszönhető meg annak, hogy itt a szervezés is kb baráti alapon pár állandó barát bevonásával történik, nincs erre egy külön nagy stàb. Megtesznek minden tőlük telhetőt, de elsősorban nem üzleti megközelítés van..
2022. aug. 22. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!