Milyen egy fesztivál? Aki volt már nevesebb fesztiválon, az leírná a tapasztalatait?
Voltam minden már egyszer-egyszer. Szigeten, idén a VOLT-on, Efottra nem szoktam járni, mert mindig vidéken van. Vidékiek közül voltam a Soundon és a SZIN-en.
Én szeretem, nem szoktam hetekre menni (vagyis de, csak nem alszunk ott a helyszínen), finom a lángos, jó a sör, jók a zenék, jó a hangulat. Mi kell még?:)
Szerintem nagyon érdemes!!!
26l
Szigeten voltam kétszer is. Elmentem egyedül, megnéztem az engem érdeklő koncerteket, nagy élmény volt még úgy is hogy közbe rosszul lettem a tömegben és ki kellett húzni engem. Mivel hazajutni nem tudtam már ott maradtam éjjel... ismerkedtem, franc se tudja ki a srác akivel együtt feküdtünk hullafáradtan a fűben és beszélgettünk, söröztünk, kicsit aludtunk is.
Érdekes volt, tetszett... azért társasággal biztos még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!