Nem kell már maszk a suliban. Meg a jó idő is jön lassan. Hogy takarjam így az arcom azok elől a suliban akik elől el akarom rejteni magamat?
Figyelt kérdés
Facen ismerősöm jó sok srác a suliból( bejelöltek sokan a szép profilom miatt) Élőben szemüveges vagyok, meg máshogy nézek ki hiába sminkelek élőben is meg ékszereket is hordok akkor is fel lehet azt ismerni rajtam hogy az a lány vagyok csak máshogy nézek ki. És ez zavar. El szeretném magam kicsit rejteni a folyosón. Mit csináljak? Hogyan álcázzam magamat?2022. márc. 8. 06:34
11/13 A kérdező kommentje:
Rosszul, de még nem bújkálva mert a karanténban meg online oktatás alatt kezdtem el képeket kirakni meg küldözgetni magamról.
2022. márc. 8. 13:50
12/13 anonim válasza:
Hát akkor így jártál.
Visszanyalt a fagyi.
Békélj meg a világgal és mutasd meg az igazi arcod.
Minél hamarabb annál jobb.
13/13 anonim válasza:
Add önmagad. Az a tuti. Ha valakinek nem tetszik, akkor legalább tudod, hogy csak a külsőségek érdeklik, és az nem, hogy milyen ember vagy. Szóval bátorság. Nem lehet baj. Még a végén népszerű is lehetsz. Különben a szemüveg öltözet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!