Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan kezeljem a bunkó eladókat?

Hogyan kezeljem a bunkó eladókat?

Figyelt kérdés

Mostanság egyre többször tapasztalom, hogy nagyon bunkón beszélnek a vevőkkel, sajnos ez nagyfokú feszültséget generál bennem :-(

Ti is jártatok már így? Hogyan kezelitek?

2022. márc. 7. 00:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10-es: ez közel sem fröcsögés :D

Konkrét példa: Elmentem kulcsot másoltatni, elmondtam, h melyikből mennyit szeretnék, és közben elkezdtem levenni őket a karikáról (gondoltam úgy egyszerűbb neki) majd erélyesen rámszólt, h ne vegyem le. Mondtam, h ok, és elkezdtem visszatenni, ő szöszmötölt valamit, majd mikor visszajött, szószerint rám üvöltött, hogy "megmondtam, h ne vegye le a karikáról!" :o őszintén szólva köpni-nyelni nem tudtam, mondtam, hogy "most teszem őket vissza... " válasz: "jah, ok". Számomra ez tényleg érthetetlen, nem hinném, hogy olyan nagy energiabefektetés lenne normálisan beszélni. Én is dolgoztam eladóként még sulis koromban, de eszembe nem jutott volna ilyet megengedni magamnak.

Egy ilyen sztori még nem is foglalkoztatna, de egyre több ilyennel találkozom, ezért zavar.

Nem gondolnám, hogy bicskanyitogató a stílusom... de lehet bunkóbbnak kellene lennem, akkor nem mernének kekeckedni velem :D

2022. márc. 8. 23:29
 12/15 anonim ***** válasza:
46%

Bunkó ne legyél, mert akkor átállsz a “rossz” oldalra és eggyel több olyan ember lesz ezen a világon, akiket most megszólsz.

Ha valaki tényleg nagyon csúnyán beszél veled, akkor szerintem annyit kulturáltan nyugodtan megmondhatsz, hogy “Elnézést, de milyen stílusban beszél velem?. Ebben minden benne van, hogy észleled, hogy lekezelő, viszont nem hagyod magad. Ezzel kicsit zavarba is hozod és utána visszavesz az arcából a többség.

2022. márc. 9. 10:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel, udvarias vagyok, de ha túltolja, akkor hűvösen kiosztom. Ezzel általában nem tudnak mit kezdeni, mert nem vagyok indulatos, hogy vitázzon velem, hanem kimért, amitől zavarba jön és bekssl.
2022. márc. 9. 12:06
 14/15 anonim ***** válasza:
66%

OFF:rohadt vicces, h ilyen kérdéseknek megjelenik mindig legalább egy félnótás, aki megállapítja, a h kérdező a hibás :D hiszen biztos bunkó volt. Ha hülyeség fájna, sokan uvoltenenek.

Egyébként meg egyre kevésbé érdekel. Félénk vidéken már csak a legalja dolgozik eladóként kisebb boltokban,és így is folyton munkaerőt keresnek.

Visszaszolok viccesen vagy kerülöm a boltot. (dohányboltba már egyáltalán nem járok, ott tényleg követelmény, h az eladó lány fiatal és kőbuta legyen.

Nem húzom már fel magam ilyen világra dühös atlagproletarok miatt.

2022. márc. 30. 05:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű.

Én azért nem nagyon szoktam felhúzni magam ezen, mert mégis csak egy eladóról van szó, aki nagy eséllyel nem ott dolgozna, ha lenne piacképes tudása.

Ez kb. olyan, mint amikor vmi lepukkant ember kötekedik velem mondjuk biciklizés közben, akkor sem érdekel proli vergődése.

2023. aug. 27. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!