Férfiként hogyan kezeljem, ha haverom barátnője beszólogat?
Tekintsünk el a nemektől
Kérdezd meg nyiltan mi a baja veled. Párja jelenlétében persze
Mert már észre vetted hogy bököd a csőrét
Ha ilyen normálisan reagálsz rá akkor talán magába száll kicsit pláne ha a párja előtt kérsezed meg ilyen normálisan nem ingerülten.
Felnőtt módjára kezeld ha ő erre nem alkalmas akkor ne szánj arra időt hogy meghallgasd a hülyeségeit
Voltam hasonló szituban.
Simán, a barátom előtt közöltem a csajjal, hogy ő (ekkor rámutattam a srácra) a barátom, te meg csak az a csaj, aki éppen most szopja. Ennek fényében tudja, hogy hol a helye, mert fel lesz képelve.
Nekem is volt ilyen, új melóhelyen, egy totál ismeretlen csaj nekiállt beszólni mindenfélét.
Mondjuk addig nem maradtam, mire lereagáltam volna.
Manapság már nagyon tudnám, mit kéne.
Végén megtudtam, bele van zúgva teljesen egy munkatársba, aki próbálta lekoptatni, de ezt meg úgy kompenzálta, hogy beszólt minden férfinak.
Amikor beszól, akkor mond neki, hogy "Köszönöm a bókot, ez inkább csak téged jellemez";
Hagyd figyelmen kívül, mintha ott sem lenne;
Kérdezd meg tőle a barátod előtt, hogy azért szívat, mert bejössz-e neki, vagy alapból fedélzeti problémája van?;
Hívd ki egy bunyóra.
Szólj vissza nyugodtan,hiába nő,ha nem úgy viselkedik..
Barátod se barát,mert exed barátnőjével össze jött
"nem tudok hogy visszavágni, mert 1. haverom barátnője, 2. mégis csak egy nő.."
Ezt nem értem. Nyilván nem alpári stílusban kell ráförmedned és veréssel fenyegetned..... :DDD
Nőként nem értem, miért ne szólhatnál egy nőnek, hogy viselkedjen már normálisabban.
Annyi, hogy én ott helyben azonnal mondanám meg neki amit akarok, mert ha kettesben beszéltek akkor úgy adja elő másoknak a történetet ahogy ő akarja.
Legközelebb mikor beszólogat, akkor higgadtan de határozottan mondd meg neki, hogy jó lenne ha végre leszállna rólad.
Ha nem áll melléd a társaság akkor meg hagyd őket a fenébe, legalább kiderült hogy hányadán is álltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!