Hogyan tudnám a folyamatosan beszólogató, idegesítő osztálytársamat lerázni?
Elegem van már abból, hogy az egyik osztálytársam (lány) állandóan oltogat engem, kicsúfol a testalakom és az oxigénhiányosságom miatt és azzal jön, hogy megver (de úgy sem merné). Nem beszélek az osztálytársaim többségével olyan sokat (az ellenségeimmel egyáltalán nem), mert ez az osztály mindig a rossz útra tér. Már meg is nyertük az év legrosszabb diákjai címet. Például már 5 osztálytársamnak fegyelmije lesz dohányzás, óra zavarása és egyéb okok miatt.
Nem tudom, hogy mitévő legyek, mindig egy nyugodt ember voltam, barátságos, mindig megpróbáltam a maximumot kihozni magamból.
Az osztályzataimmal nincsen semmi baj, sőt, én vagyok a legjobb tanuló az osztályból.
A szüleim mindig arra tanítottak, hogy ne legyek soha önző, barátságos legyek, példamutató, ne cigizzek, hogy ne hozzak rájuk szégyent.
De most már kezdem lebecsülni magamat annak ellenére, hogy a tanárok teljes mértékben meg vannak elégedve velem.
Szóval szerintetek mit csinálnátok a helyemben azzal a lánnyal?
Legszívesebben felpofoznám és vérig sérteném, amíg nem könyörögne, HA nem lenne lány. 16F
1: Ez nem igaz, mert decemberben közölte velem, hogy gondolatában már a beleimet tépte széjjel és ha mód lett volna rá, már rég megölt volna. Esze egy szál se, mert ő is megbukik több tantárgyból és a tanároknál nem beszél semmit jóformán. A szünetben akkora a szája mint a bécsi kapu. Már az első napon láttam, hogy utál engem, én felismerem az ilyen embereket.
Biztos hogy utál, mert állandóan lenéz, kibeszél engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!