Miért jó az embereknek, ha beszólogathatnak az utcán?
Utálom, ha figyelnek rám, előre leszögezném. Viszont 10 éves korom óta olyan bajom van, hogy folyamatosan melegem van, melegebb ruhában úgy kimelegszem, mintha 43 fok lenne, így télen sem bírom elviselni a hosszú nadrágot vagy a pulóvert.
Előfordul, hogy a sok beszólogatásból elegem lesz, és akkor felveszem a hosszú gatyát. Úgy érek haza, mintha beleültem volna a pocsolyába. Csurom víz a nadrágom, a zsebemben lévő telefonom képernyője is tiszta izzadtság, szóval az utóbbi időben lemondtam arról, hogy NE keltsek feltűnést.
Viszont imádok sétálni, ráadásul a kutyámat is le kell fárasztanom. Gyakran megyek kietlen helyekre, de néha kénytelen vagyok a városon át haladni, és olyankor pofáznak, okoskodnak. Kiskorom óta az a dumája mindenkinek, hogy “meg fogsz fázni.” Hát, én ez alatt a 9 év alatt egyszer sem fáztam meg, lázam is csak egyszer volt, mert elkaptam anno a suliban valamit, de pár nap alatt meggyógyultam. Unalmas, hogy igazándiból rohadtul nem aggódik értem kutya fasza sem, de ezzel nyernek felhatalmazást ahhoz, hogy okoskodhassanak.
Nem szívesen keltek feltűnést, de én szenvedek meleg ruhákban, sőt, még a tavaszi cipőmben is, mégis állandóan rajtam van, mert ilyen nyirkos időben nem jó a papucs, könnyen eleshetek benne.
Rosszul vagyok az okoskodó, mégis érdektelen emberektől. Ezt kell szoknom életem végéig?
Hordj len hosszu fekete nacit. Az legatereszto.
Rovidzsekit,ami bovebb es nem latszik,h vekony. Vagy bordzsekit.
Vagy van sima szovetbol is dzseki.
Zart cipobol is van sima borcipo. Azt nyaron is siman hordom,mert legatereszto.
Meg igazabol,ha kocsival jaraz mindenhova,akkor se erzed meg ugy a hideget.
Sajnos az emberek meg Budapesten sem mindig fogjak fel,h nem kell beszologatni.
Sok kitartas kivanok.
Te, Angliaban lenne a helyed! Egyik dolog, hogy az angolok udvariasak, de a masik, hogy mar csecsemoket egy szal semmiben jaratnak a szuleik, es utana iteletidoben mezitlab, rovidujjuban nyugodtan kozlekednek felnove is. 17 fokos irodaban, etteremben egy szal semmiben.
De otthon marad a beszolas, amig nem talaljak meg az egeszsegugyi okat. Pajzsmirigy hormon gyanus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!