Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek egy olyan embernek...

Szerintetek egy olyan embernek aki ok nélkül beszólogat valakinek az a bosszantóbb ha figyelnek rá de nem reagálnak rá vagy az ha rá sem figyelnek?

Figyelt kérdés

2018. nov. 2. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Ne figyelj rá. Előbb-utóbb befejezi. Ha figyelsz rá, nem fogja abbahagyni soha.
2018. nov. 2. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Te melyiket találod hatásosnak?
2018. nov. 2. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik sem volt hatásos,ugyanúgy folytatta...több ilyen ember is volt(főleg lányok,de fiú is volt,csak valamivel kevesebb)nem tudom mit kellett volna tennem,mert sosem tudtam mit szóljak vissza,vagy nem mertem ....lehet mindenkit jól meg kellett volna vernem,aztán utána már békén hagytak volna xD
2018. nov. 2. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
48%
Nállam az vált be ha nem szóltam vissza, aztán be is fejezték de ha vissza szólsz akkor csak még jobban basztatnak, az ilyen emberekkel én már nem foglalkozom észre sem veszem õket.
2018. nov. 2. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!