Férfiként hogyan kezeljem, ha haverom barátnője beszólogat?
Figyelt kérdés
Haverom össze jött egy régi exem barátnőjével. A csaj nagyon nem bírja a képem, és mivel a haverom mostanában egyre több közös összeröffenésre elhozza, így akaratlanul is összefutok vele. A csaj minden alkalommal elejt egy random beszólást, legyen az a magasságom, kinézetem, múltam stb, ráadásul ilyen full alpári, arrogáns módon. Én meg nem tudok hogy visszavágni, mert 1. haverom barátnője, 2. mégis csak egy nő.. Nem tudom, hogy hogyan kezeljem ezt az egész helyzetet. Beszéltem erről már a haverommal is, ő azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele. De nekem meg elég gáz, hogy konkrétan egy csaj terrorizál, férfi létemre...2021. jún. 1. 23:05
11/13 anonim válasza:
Úristen de agymosott lúzer vagy.
12/13 anonim válasza:
Mégis csak nő? XD
Mintha arról lenne szó h adj pofont dwayne johnsonnak :D
13/13 anonim válasza:
12
Tudok rosszabat is,vagy Chuck norrisnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!